Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gittin kıza numaranı vercen kız vermedi senin kini aldı ararmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Serkan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 msnden benle ilgilen tolga gülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kiz numarasini vermedigine gore seri katil sapik tecavuzcu potansiyeli gormus korkmus bence. aramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dünyadaki son erkek kalırsan gel çocuk yapalım soyumuz kurumasın diye arayabilir. ya da boşta kalınca ararım diye almış olabilir, sevgilisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 arar tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bi de kıza niye numaranı veriyosun abi? numaranı göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 boşta kaldığı zaman arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 nomsaR said: bi de kıza niye numaranı veriyosun abi? numaranı göster. o vermedi sen ver ararım dedi aramazsın ama al dedim yinede oda aldığım numarayı ararım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Muhtemelen numarasını vermediği için şu anda pişman.Çünkü arayan kişi olmak istemiyordur ve o anda hemen numarasını vermek istememiştir bu durumu da tahmin edemediğinden ve seni de begendiğinden kaçırmamak adına numaranı almıştır. Ararsa eğer şanslısın ama büyük ihtimalle aramayacak naz yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 haci seviyorsan git konus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "aramazsın ama al yine de" niye diyosun ki? biz kız bana sen ver numaranı ben ararım dese, hadi eyvallah derim ve arkamı dönüp tamam tamam var numaranı diyeceği an için elimde numarayı hazır tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 şimdiye kadar hiç kız aramadı da :) erkekler arıyor ama hemen ya pat diye olum nasıl bir ırkız ya biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi ben numarasını aldığım bi kızın en az 2 gün içinde hiç aramam. çok etkili oluyo bak söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Llama said: şimdiye kadar hiç kız aramadı da :) erkekler arıyor ama hemen ya pat diye olum nasıl bir ırkız ya biz vardı ya kızın mesajı : 1 gün sonra erkek : hemen k.m : 2 gün sonra erkek : hemen k.m : 5 gün sonra erkek : hemen erkek : yine yine yiney ve yine lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 oha üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 numaranı ver ararım demişse arar....senle konuşmak istemeseydi zaten o an başından def ederdi bence, hee bir de şöyle bir şey var,bazen erkekleri böyle parmağında çevirmek isteyen kızlar oluyor,onlardan birine çattıysan,o zaman biraz bekletebilir seni. Son olarak da,kızın niyeti var ki aldı numaranı diyorum ama çevre etkisini azımsamamak lazım.Arkadaşları "bırak ya ne arıyorsun tanımadığın çocuğu,neyin nesi sapık mı manyak mı,ne işin var" diye konuşup kızı vazgeçirmiş de olabilirler...8-)eğer görüyorsan kızı git konuş aramasını bekleme en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 >:D< gecko said: vardı ya kızın mesajı : 1 gün sonra erkek : hemen k.m : 2 gün sonra erkek : hemen k.m : 5 gün sonra erkek : hemen erkek : yine yine yiney ve yine lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu ben çözücem arkadaşlar sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Tolga dur ben de ilgilenicem.Çok deneysel bir amaçla.Msn de görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 numaranı ver dediğinde onun telefonuna kendin yazıp çaldırıcaktın en güzeli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dartanian said: Konuyu ben çözücem arkadaşlar sakin. büyüksüz olayı çöz bi kızarmış tavuk benden hadi gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Eski stalkerlardan kim kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 numarayi almadan önceki hareketlerine göre kafanda tart iste bi de numarayi verirken israrci bi tavirla mi belli etti illa sen ver ben ararim diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kızın annesinin kızlık soyadı bilgilerine kadar ulaştım arkadaşlar konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar