Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 2. turnden basliyor landlerin gitmeye oyle hesapla. yani oyuna sen baslasanda 3. turnde 1 land 1 trellis olcak. Yada dedigin gibi sendede mox olucak o zaman esitleyebilirsin durumu. Ama mox'u kullanan cok az deck var. Mox'a karsi 2. el oxidizelari detonateleri falan da eklersin, 2. el daha rahat gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Uff affinty ne ya phasing de falan kaldim ben. Alin deck 4 ball lightning+4 black lotus ilk tur: Rakip land iner ikinci tur. 4 black lotus 4 ball lightning acilir kazanılır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 deckin bitmemiş hali bu. 2 Seething Song 2 Goblin Clearcutter 2 Naturalize 2 City of Brass 1 Chromatic Sphere 6 Mountain 4 Shock 13 Forest 4 Vine Trellis 2 Darksteel Colossus 2 Explosive Vegetation 2 Wirewood Elf 3 Tooth and Nail 2 Giant Growth 1 Inflame 2 Blaze SB: 2 Explosive Vegetation SB: 2 Chromatic Sphere SB: 3 Chrome Mox SB: 4 Birds of Paradise[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 foxx yaratık mana abilityleri ve explosive vegetation ile olayı kotarabiliyorum gibi geliyo bana. bi deneyelim bakalım.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bak tooth and naillar oncelikle , Urza's Mine, Urza's Powerplant ve Urza's Tower kullaniyorlar. Bunlarin yanina da 2 tane forest iniyo (entwine cost) odeyerek cikiyo Tooth'u. Bu 3'ü gelmez deme cok rahat geliyo. Gelmesi icin Sylvian Scrying falan kullaniyorlar. Bi de Solemn Simulacrum var o da super kart. Ben adamlarin 4. turn Tooth attigin gordum hemde rahat rahat. Dur onu baska bir baslikta atayim gorsun herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ehu. ben bilmem abi turnuva decklerini. daa yeni gördüm tooth and nail diye bi kart olduunu hemen ona göre bi deste hazırladım aklımca. olay budur. yavaş yavaş.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 foxx, rorix bladewing ve/veya furnace dragon dusun bence deste icin. arc slogger baya kotu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 beyler sayenizde gaza geldim tekrar başlıyıcam mecike siz kartları nerden alıyosunuz(gerekli şeyler demeyin) ve ne kadar oldular arada bir cevap verirseniz güzel olur :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Dralnu, 26 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: foxx, rorix bladewing ve/veya furnace dragon dusun bence deste icin. arc slogger baya kotu bence Dralnu, rorix 3 red istediginden bazen gelmiyor, multicolor oynarken 3 ayni renkten yakalamak cok zor.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bana pek renk sorunu cekmessin gibi geldi o dagilimla .. bi de cok fazla ld koymusun sanki sadece pyroclasm koymak yerine 3 pyro + 2 starstorm gibi bi dagilim yapabilirsin, pyroclasm tek basina yetmeyebilir ortaligi temizlemek icin. bunlar disinda az land var gibi geldi. chrome mox seni hizlandirsa da kart avantajini direk rakibe veriyo, o yuzden uzerinde tekrar dusunulmeli bence. daha fazla land ekleyip hammer da kullanabilirsin. dediklerim kirmizi agirlikli oldu biliorm ama bence ld dedigin mono red olmali hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yok Dralnu şunu bir açıyolar 2. elden bitiyosun: Mono red enchantment yokedemediginden patliyor. Mutlaka Green gerekli. Ayrica ben March of the machines oynuyordum, 10 mono redden 9 unu yendim Goblin haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mono redler artik cok sux. Cok pis enchantmentlar var, kaldiramayinca bitiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o zaman mirrodin core veya o tarz bisey + 2 forest ve wooded foothills koyarsan main deck, side a naturalize vs koyabilisin. eski extended da sligh in charm atmasi gibi .. ama ponza nin en guclu oldugu donem sanirim urza+mercadian donemiydi, o zaman da sacred ground t2 ydu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sirf gicik enchantmentlar icin goblin deckleri bile naturalize'i sidedeck yapmaya basladilar...[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Anlamiyorum monoları ortadan kaldırmayı nasıl goze alıyorlar card yazarken? Goblinin en korktugu ench propaganda falandi Burnun de "cop" lar falandi. Tabi bu exodus dan oncesiydi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar