Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 2. turnden basliyor landlerin gitmeye oyle hesapla. yani oyuna sen baslasanda 3. turnde 1 land 1 trellis olcak. Yada dedigin gibi sendede mox olucak o zaman esitleyebilirsin durumu. Ama mox'u kullanan cok az deck var. Mox'a karsi 2. el oxidizelari detonateleri falan da eklersin, 2. el daha rahat gecer.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Uff affinty ne ya phasing de falan kaldim ben. Alin deck 4 ball lightning+4 black lotus ilk tur: Rakip land iner ikinci tur. 4 black lotus 4 ball lightning acilir kazanılır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 deckin bitmemiş hali bu. 2 Seething Song 2 Goblin Clearcutter 2 Naturalize 2 City of Brass 1 Chromatic Sphere 6 Mountain 4 Shock 13 Forest 4 Vine Trellis 2 Darksteel Colossus 2 Explosive Vegetation 2 Wirewood Elf 3 Tooth and Nail 2 Giant Growth 1 Inflame 2 Blaze SB: 2 Explosive Vegetation SB: 2 Chromatic Sphere SB: 3 Chrome Mox SB: 4 Birds of Paradise[signature][hline]your sight is a weakness...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 foxx yaratık mana abilityleri ve explosive vegetation ile olayı kotarabiliyorum gibi geliyo bana. bi deneyelim bakalım.[signature][hline]your sight is a weakness...
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bak tooth and naillar oncelikle , Urza's Mine, Urza's Powerplant ve Urza's Tower kullaniyorlar. Bunlarin yanina da 2 tane forest iniyo (entwine cost) odeyerek cikiyo Tooth'u. Bu 3'ü gelmez deme cok rahat geliyo. Gelmesi icin Sylvian Scrying falan kullaniyorlar. Bi de Solemn Simulacrum var o da super kart. Ben adamlarin 4. turn Tooth attigin gordum hemde rahat rahat. Dur onu baska bir baslikta atayim gorsun herkes.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ehu. ben bilmem abi turnuva decklerini. daa yeni gördüm tooth and nail diye bi kart olduunu hemen ona göre bi deste hazırladım aklımca. olay budur. yavaş yavaş.[signature][hline]your sight is a weakness...
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 foxx, rorix bladewing ve/veya furnace dragon dusun bence deste icin. arc slogger baya kotu bence
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 beyler sayenizde gaza geldim tekrar başlıyıcam mecike siz kartları nerden alıyosunuz(gerekli şeyler demeyin) ve ne kadar oldular arada bir cevap verirseniz güzel olur :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Dralnu, 26 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: foxx, rorix bladewing ve/veya furnace dragon dusun bence deste icin. arc slogger baya kotu bence Dralnu, rorix 3 red istediginden bazen gelmiyor, multicolor oynarken 3 ayni renkten yakalamak cok zor.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bana pek renk sorunu cekmessin gibi geldi o dagilimla .. bi de cok fazla ld koymusun sanki sadece pyroclasm koymak yerine 3 pyro + 2 starstorm gibi bi dagilim yapabilirsin, pyroclasm tek basina yetmeyebilir ortaligi temizlemek icin. bunlar disinda az land var gibi geldi. chrome mox seni hizlandirsa da kart avantajini direk rakibe veriyo, o yuzden uzerinde tekrar dusunulmeli bence. daha fazla land ekleyip hammer da kullanabilirsin. dediklerim kirmizi agirlikli oldu biliorm ama bence ld dedigin mono red olmali hehe.
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yok Dralnu şunu bir açıyolar 2. elden bitiyosun: Mono red enchantment yokedemediginden patliyor. Mutlaka Green gerekli. Ayrica ben March of the machines oynuyordum, 10 mono redden 9 unu yendim Goblin haric.
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mono redler artik cok sux. Cok pis enchantmentlar var, kaldiramayinca bitiyorsun.
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o zaman mirrodin core veya o tarz bisey + 2 forest ve wooded foothills koyarsan main deck, side a naturalize vs koyabilisin. eski extended da sligh in charm atmasi gibi .. ama ponza nin en guclu oldugu donem sanirim urza+mercadian donemiydi, o zaman da sacred ground t2 ydu ..
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sirf gicik enchantmentlar icin goblin deckleri bile naturalize'i sidedeck yapmaya basladilar...[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Anlamiyorum monoları ortadan kaldırmayı nasıl goze alıyorlar card yazarken? Goblinin en korktugu ench propaganda falandi Burnun de "cop" lar falandi. Tabi bu exodus dan oncesiydi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar