Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Über Land Destruction Deck

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. turnden basliyor landlerin gitmeye oyle hesapla.
yani oyuna sen baslasanda 3. turnde 1 land 1 trellis olcak.

Yada dedigin gibi sendede mox olucak o zaman esitleyebilirsin durumu. Ama mox'u kullanan cok az deck var. Mox'a karsi 2. el oxidizelari detonateleri falan da eklersin, 2. el daha rahat gecer.
Mesaj tarihi:
Uff affinty ne ya phasing de falan kaldim ben.

Alin deck
4 ball lightning+4 black lotus
ilk tur:
Rakip land iner
ikinci tur.
4 black lotus 4 ball lightning acilir kazanılır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
deckin bitmemiş hali bu.

2 Seething Song
2 Goblin Clearcutter
2 Naturalize
2 City of Brass
1 Chromatic Sphere
6 Mountain
4 Shock
13 Forest
4 Vine Trellis
2 Darksteel Colossus
2 Explosive Vegetation
2 Wirewood Elf
3 Tooth and Nail
2 Giant Growth
1 Inflame
2 Blaze
SB: 2 Explosive Vegetation
SB: 2 Chromatic Sphere
SB: 3 Chrome Mox
SB: 4 Birds of Paradise[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
Bak tooth and naillar oncelikle , Urza's Mine, Urza's Powerplant ve Urza's Tower kullaniyorlar. Bunlarin yanina da 2 tane forest iniyo (entwine cost) odeyerek cikiyo Tooth'u.

Bu 3'ü gelmez deme cok rahat geliyo. Gelmesi icin Sylvian Scrying falan kullaniyorlar. Bi de Solemn Simulacrum var o da super kart. Ben adamlarin 4. turn Tooth attigin gordum hemde rahat rahat. Dur onu baska bir baslikta atayim gorsun herkes.
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 26 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
foxx, rorix bladewing ve/veya furnace dragon dusun bence deste icin. arc slogger baya kotu bence

Dralnu, rorix 3 red istediginden bazen gelmiyor, multicolor oynarken 3 ayni renkten yakalamak cok zor.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Mesaj tarihi:
bana pek renk sorunu cekmessin gibi geldi o dagilimla ..

bi de cok fazla ld koymusun sanki
sadece pyroclasm koymak yerine 3 pyro + 2 starstorm gibi bi dagilim yapabilirsin, pyroclasm tek basina yetmeyebilir ortaligi temizlemek icin.

bunlar disinda az land var gibi geldi. chrome mox seni hizlandirsa da kart avantajini direk rakibe veriyo, o yuzden uzerinde tekrar dusunulmeli bence. daha fazla land ekleyip hammer da kullanabilirsin. dediklerim kirmizi agirlikli oldu biliorm ama bence ld dedigin mono red olmali hehe.
Mesaj tarihi:

Yok Dralnu şunu bir açıyolar 2. elden bitiyosun:

Mono red enchantment yokedemediginden patliyor. Mutlaka Green gerekli.

Ayrica ben March of the machines oynuyordum, 10 mono redden 9 unu yendim Goblin haric.

Mesaj tarihi:
o zaman mirrodin core veya o tarz bisey + 2 forest ve wooded foothills koyarsan main deck, side a naturalize vs koyabilisin. eski extended da sligh in charm atmasi gibi .. ama ponza nin en guclu oldugu donem sanirim urza+mercadian donemiydi, o zaman da sacred ground t2 ydu ..
Mesaj tarihi:
Sirf gicik enchantmentlar icin goblin deckleri bile naturalize'i sidedeck yapmaya basladilar...[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Mesaj tarihi:
Anlamiyorum monoları ortadan kaldırmayı nasıl goze alıyorlar card yazarken?
Goblinin en korktugu ench propaganda falandi
Burnun de "cop" lar falandi. Tabi bu exodus dan oncesiydi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
  • Yeni Oluştur...