Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir'de Acer servis veya güvenilir bir tamir imkanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acer notebook un fanda sorun var (fan yeterli devirde çalışmıyor, verimsiz) , değiştirilmesi gerekiyor, hazır gelmişken tamir ettirmek istiyorum, yetkili servis konusunda googleda şöyle bişi gördüm

sa said:

http://www.notebook.gen.tr/acer-notebook-f28/acer-teknik-servis-adresleri-ve-gerekli-bilgiler-t457-100.html

Acer tüm illerdeki resepsiyon noktaları ile anlaşmasını bitirdi.Şu an sadece merkez istanbul adreslerine kargo ile ürün kabulu yapıyorlar.Normalde kargo ile adresden kendileri aldırıyor ancak isteyen kullanıclar yurtiçi kargo ile ücretsiz olarak gönderimde yapabiliyorlar.

Devamı: http://www.notebook.gen.tr/acer-notebook-f28/acer-teknik-servis-adresleri-ve-gerekli-bilgiler-t457-100.html#ixzz173tMxzgk

Bilgisayar garanti kapsamında değil, garanti biteli yıl oldu.
PC nin içindeki bilgiler yedekli ama içinde kurulu olan hali kesin bozmak istemiyorum (kurumu zahmetli softwareler yüzünden) , güvenilir bir şekilde fan problemini çözebileceğim bir yer var mı ?

Normalde coolpad kullanarak pcyi sorunsuz kullanıyorum ama hazır buralara gelmişken bir şekilde halletmek istiyorum fanıda.

Herhangi bir bilgisayarcıya götürmemde sorun olur mu acaba ? Ufak bir fan problemini çözücez diye aleti komple kaybetmeyelim ^^
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İzmir'de değilim artık ama:)

Birde fan (ve fana ait güç kaynağı yanlış anlamadıysam) için 250 dolar mı ne dediler orjinal parçalara, gider yeni notebook alırım üstüne para koyup daha iyi.

Coolpad ile sorunsuz olarak desktopvari kullanıyorum aleti.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Pconarıma gideyim.

Acer başka bir notebookumun shift tuşu çıktı, takamıyorum yerine. Garanti içinde illaki istanbula göndermek gerekiyor, garantisi var ama göndermek istemiyorum.

Pconarıma çankayaya gideyim, ne kadar patlar bu acaba ? Tüm tuş takımını değiştirmeseler bari ?
  • Yeni Oluştur...