Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucusu

Bogachan

Öne çıkan mesajlar

Zaten çıkmazsa da o kadar üzülmem ben.
Bir nebzede sevinirim. Çünkü bir ilk başladığınızdaki o heyecanı başka ne verebilir ki? beta testerlar o ilk heyecanı buglı server ile yaşayacak. Ben ise world of warcraft collector's edition kutumu açıp bug'dan arındırılmış sorunsuz serverda yaşayacağım o ilk heyecanı (eğer testerlığı kazanamazsam)

O yüzden üzülmüyorum. Ne demişler; Her işte bir hayır vardır[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa server'ı olacak bence. faq'da dünyanın farklı yerlerinde değişik onlarca server'ımız olacak yazıyordu. avrupa betası da açılacağına göre niye açmamazlık yapsınlar ki.

benim ping'im amerikaya çok kötü o yüzden diyorum. muhtemelen dağılcak yine bu gidişle patiler.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 26 Ağustos 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
said:
StRencher, 25 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
Ehe, Eternal "Ben Warcraft Türkiye Temsilcisiyim. Ahan da sitem" diye başvurdu kesin ;)

lol yanlız çoğu insan böyle yolladı büyük ihtimalle adamlar hepimizi fake sanacak hiçbirimize açmayacak patlayacak sitede,accountlarda elimizde

ben o sekilde yollamadım..merak etmeyin siz bende acc olucaaak =)[signature][hline]..it's time I disappear
Sosyal ağlarda paylaş

Fakat söle bir durum vardı sanırım eger farklı ip lerden email adresine girersen betanın download linki ortadan kayboluyo ve account kapatılıyodu sanırım..O yüzden wow dan mail aldıgınızda birdaha cıkıp farklı ip den girmemeniz gerekiyo..Aksi taktirde emailda download linki ve access kapatılıyo..Tek girişte hemen indirmeniz gerekir.[signature][hline]..it's time I disappear
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 26 Ağustos 2004 13:24 tarihinde demiş ki:
Fakat söle bir durum vardı sanırım eger farklı ip lerden email adresine girersen betanın download linki ortadan kayboluyo ve account kapatılıyodu sanırım..O yüzden wow dan mail aldıgınızda birdaha cıkıp farklı ip den girmemeniz gerekiyo..Aksi taktirde emailda download linki ve access kapatılıyo..Tek girişte hemen indirmeniz gerekir.

emin misin buna? saçmalık ya.. dsl kullanıyorum ben, ye bağlantım koparsa, elektrikler kesilirse ya da ne bileyim acil bi durumda bilgisayarı kapatmam gerekirse nolcak?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de betanın p2p'den dağıtılması önlenebiliyor mu sanki. tamam belki ftp çok daha hızlı ama yine isteyen indiriyor. mutlaka bir iki armut çıkıp share ediyor sonuçta, yanlış mıyım?

olan benim gibi dsl bağlantısı olanlara olcak, sık sık bilgisayar reset atıyor çünkü. ehe bana da sanki beta çıktı da neleri düşünüyorum gerçi..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yani ben biriyle beta account'umu paylaşmak istiyorsam veririm acc ismini ve şifreyi, adam da indirir p2p'den girer.

neyi engelliyor bu onu anlamadım. sonuçta beta linkini veren adam acc ismini ve şifreyi de vermişş olmuyor herhalde? onu ayrı mail'le falan göndermiyorlar mı?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...