StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Zaten çıkmazsa da o kadar üzülmem ben. Bir nebzede sevinirim. Çünkü bir ilk başladığınızdaki o heyecanı başka ne verebilir ki? beta testerlar o ilk heyecanı buglı server ile yaşayacak. Ben ise world of warcraft collector's edition kutumu açıp bug'dan arındırılmış sorunsuz serverda yaşayacağım o ilk heyecanı (eğer testerlığı kazanamazsam) O yüzden üzülmüyorum. Ne demişler; Her işte bir hayır vardır[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tutkular hayattaki amacını belirler; Hayattaki amacın da inancını. İnandığın şey için dua etmekte bir sakınca yok.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İşte bende bunu yani wow un beta testerlığına girmeyi inanç yaptırttılar bize diyorum. ve bunun için dua ediyoz. aslında blizzrın tamda amacı buydu. Cebimizdeki parayı almak ve bunu vermeyi inanç haline getiren insanlar. ama sorarsınki sen farklımısın Değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben beta bittikten sonrada tamamen buglardan arındırılmış bir ürün olarak karşımıza çıkacağını zannetmiyorum açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 avrupa server'ı olacak bence. faq'da dünyanın farklı yerlerinde değişik onlarca server'ımız olacak yazıyordu. avrupa betası da açılacağına göre niye açmamazlık yapsınlar ki. benim ping'im amerikaya çok kötü o yüzden diyorum. muhtemelen dağılcak yine bu gidişle patiler.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Apache, 26 Ağustos 2004 00:11 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 25 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Ehe, Eternal "Ben Warcraft Türkiye Temsilcisiyim. Ahan da sitem" diye başvurdu kesin ;) lol yanlız çoğu insan böyle yolladı büyük ihtimalle adamlar hepimizi fake sanacak hiçbirimize açmayacak patlayacak sitede,accountlarda elimizde ben o sekilde yollamadım..merak etmeyin siz bende acc olucaaak =)[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bende buyuk ihtimalle Amerika'da oynayacagim.. Banada dagilacagiz gibi geliyor.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Fakat söle bir durum vardı sanırım eger farklı ip lerden email adresine girersen betanın download linki ortadan kayboluyo ve account kapatılıyodu sanırım..O yüzden wow dan mail aldıgınızda birdaha cıkıp farklı ip den girmemeniz gerekiyo..Aksi taktirde emailda download linki ve access kapatılıyo..Tek girişte hemen indirmeniz gerekir.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ama cogu oyunun en zevkli zamanlarınında ogrenme safhaları oldugunu unutmayın bi surre sonra resmen robot haline gelinio yada bende oyle oluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 daha eu için gm, staff falan alıyolar ehe anca biter, Eylül'de de beklicez bu gidişle.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Eternal, 26 Ağustos 2004 13:24 tarihinde demiş ki: Fakat söle bir durum vardı sanırım eger farklı ip lerden email adresine girersen betanın download linki ortadan kayboluyo ve account kapatılıyodu sanırım..O yüzden wow dan mail aldıgınızda birdaha cıkıp farklı ip den girmemeniz gerekiyo..Aksi taktirde emailda download linki ve access kapatılıyo..Tek girişte hemen indirmeniz gerekir. emin misin buna? saçmalık ya.. dsl kullanıyorum ben, ye bağlantım koparsa, elektrikler kesilirse ya da ne bileyim acil bi durumda bilgisayarı kapatmam gerekirse nolcak?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sacmalık degil betasını herkez indirip yararlanmasın diye yapılan bir önlem bu..Yoksa ben veriyim sana email adresimi veya dagıtıyım patiye herkes sakır sakır indirsin netten..Blizzard onu önlemeye calısıyo[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iyi de betanın p2p'den dağıtılması önlenebiliyor mu sanki. tamam belki ftp çok daha hızlı ama yine isteyen indiriyor. mutlaka bir iki armut çıkıp share ediyor sonuçta, yanlış mıyım? olan benim gibi dsl bağlantısı olanlara olcak, sık sık bilgisayar reset atıyor çünkü. ehe bana da sanki beta çıktı da neleri düşünüyorum gerçi..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ama adam isterse dl etsin username ve pass olmadıktan sora giremezki zaten oyuna? dl linkini veren adam onuda verse bu sefer kendisi oynayamaz :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hayır yani ben biriyle beta account'umu paylaşmak istiyorsam veririm acc ismini ve şifreyi, adam da indirir p2p'den girer. neyi engelliyor bu onu anlamadım. sonuçta beta linkini veren adam acc ismini ve şifreyi de vermişş olmuyor herhalde? onu ayrı mail'le falan göndermiyorlar mı?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben öyle birşeyi ilk kez duydum,kablo var ama birden elektrik giderse çok kötü olur[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 öle bişi yok zaten bunnarın hepsi hurafe inanmayın kardeşimm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sabit ip için başvursammı napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar