Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Avrupa sunucusu için testerların seçilmesi ne zaman bitecek bilen varmı ben bi tarih bulamadım official sitede tahminide olsa bi tarih bilmek istiyorum her gun bi umutla maillere bakmak koyuyo adama yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bitmicek sonsuza kadar biz böle topic accaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi dün akşam rüyama girdi.patiye giriyorum diyolar açılmış mailı açıyorum posta gelmiş.allah diyorum.ama sonra telim çalıyo :([signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hunter classıyla birlikte gelen patch deki bugları düzeltmeye çalışıyorlar hala, hergün ufak tefek şeyler için güncellemeler yapılıyor. Bu bug lar giderilmeden avrupa betayı başlatmaz bunnar kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Acilsa bile bana acc gelecegini hic ama hic sanmiyorum. Kara kara dusunuyorum :([signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hunter'dı Yeni Area'lardı Rouge Talentıydı derken bir sürü yeni bug belirdi o yüzden şimdilik onlarla uğraşıyorlar ki Avrupa Oyuncuları bu sorunlarla karşılaşmasın...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bir de paticik olarak avrupa server'ında mı oynayacaz biz tam sürüm çıkınca? hangi server olacağına karar verelim falan..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Büyük bir ihtimalle avrupa server diye birşey olmayacak. Ama Avrupalılar bir server'da ortaklaşa karar kılıp oynama kararı alabilirler. O da olmazsa biz ortaklaşa bir serverda oynarız. Zaten Avrupa serverı olsada yine Amerika'da oynarız. Yanılmıyorsam türkiyeden Amerikaya olan ping türkiyeden Avrupaya olan ping'den daha iyi.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bakalım birimize bile çıkacakmı beta account[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bana çıkıcak merak etmeyin. ;)[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sonuçta dengeli bir şekilde her ülkeden tester alıcaklarına göre ve hiç şüphesiz türkiyeden başvuranların büyük bir bölümünü biz oluşturduğumuz için kesin 5 6 tane kazanan olur.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ...en az[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 insallah ve o 5,6 icinde bende yer alırım ümidi taşıyorum halen[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 emin ol o ümidi herkez içinde barındırıyor :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben umit barındırmıyorum bana gelicek beta acc merak etmeyin ben sözcünüz gözcünüz testerınız olucam =P[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kaydolurken orda bi yazı vardı.. bu closed beta en büyük closed betalardan biri olcak, binlerce tester alıncak falan diyodu. bence sayıyla değil özelliklere göre seçecekler. bilgisayarın uygunsa, çok oyun oynayıp test ettiysen falan beğenip seçicekler. şanstan çok doldurduğumuz forma göre olur bence.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ehe, Eternal "Ben Warcraft Türkiye Temsilcisiyim. Ahan da sitem" diye başvurdu kesin ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eheh hepimiz koyduk o yazıyı nasılsa türlçe anlamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yok böle bekleyerek olmıcak bu işler ben dua moduna geçiyorum artık:P[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yağmur duası gibi şöyyyle toplu bir beta tester duası yapmak lazım ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: StRencher, 25 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Ehe, Eternal "Ben Warcraft Türkiye Temsilcisiyim. Ahan da sitem" diye başvurdu kesin ;) lol yanlız çoğu insan böyle yolladı büyük ihtimalle adamlar hepimizi fake sanacak hiçbirimize açmayacak patlayacak sitede,accountlarda elimizde[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 valla çıkmassa kabul çok üzülürüm.harbi.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: StRencher, 25 Ağustos 2004 19:18 tarihinde demiş ki: emin ol o ümidi herkez içinde barındırıyor :) Ben haric, hic umidim yok :( [Bu mesaj Merlot tarafından 26 Ağustos 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Öyle deme. Kader bu. Kimin yüzüne güleceği belli olmaz.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Blizzard bizi fena kekliyo capitalizm in parçaları yaptı hepimizi hiç aklıma gelmezdi allahın bi oyununun beta testerlığı için dua ediceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar