Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Şimdi verdik 30 kaat aldık sıfır Accent Era. Ancak hernekadar araç almadan önce ota moka herşeyine baksakda kademeli kapı tutacağı gözümüzden kaçmış. Aldıktan sonra farkettik ki adamlar kapıya böyle bi sistem yapmamış. Yani yokuş yukarı durduğunuzda kapıyı açıp tutmassanız direk kapanıyo. Önemsiz gibi gelebilir belki ama benim gibi bebeği olan insanlar o kapılardan inerken hem biraz ıkınıyo, hem de kapının kapanırken bebeğe çarpabilitesi olduğundan tehlikeli bir durum sözkonusu oluyor. Servis kapıların kademeli hale getirilemeyeceğini söyledi. Böyle bi aparat vs takılarak bu olayı önlemek mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oha nası yani, onun olmadığı arabalar mı var? cidden bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Eskiden bende sallamazdım dikkat etmezdim vs. Ama bi firmanın arabasına böyle bişi yapmamasının nedeni maliyeti düşürmekse yuh diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 nasil yani? bu ozellik (ozellik mi bu asdf?) opsiyonel olarak mi sunuluyor yoksa komple mi yok? bu adamlar neler yapiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 acaba avrupa'da da böyle satabiliyorlar mı araçları? safety regulations reröre falan deyip sattırmazlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bubamın 97 hyundai accentte vardı sanıki bu olay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kapıların ayarı yoktur git ayarlattır var cunku hyundai'lerde o. hepsinde var. zaten kapıların o sistemlerini 3-4 şirket yapıyor ford'da da wolkvagende de mazdada da aynı sistem vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 KHaRoN said: nasil yani? bu ozellik (ozellik mi bu asdf?) opsiyonel olarak mi sunuluyor yoksa komple mi yok? bu adamlar neler yapiyor ya "roket adam" said: acaba avrupa'da da böyle satabiliyorlar mı araçları? safety regulations reröre falan deyip sattırmazlar ki. sizde hemen yargısdız infaz yapmışsınız 20 liralık olay için euehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 infaz sebebi zaten 20 liralik olmasi. asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hayır yok değil o arabalarda da var ayarsızdır kapı yoksa 20liralık bi yayımsı bişey o gidip de hyundai ile dalga geçmek anlamsız olmuş. ben de sevmem hyundai sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 geçen sattık aynı arabayı. var diye hatırlıyorum. ama çok güçlü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Vardır ayarsızdır harbiden. Yani o zaten artık standart olmuş bişey, ek masraf gözüyle bakıp da koyulmayacak şey de değil ki. Bizim 99 model araçta bile var, ki ondan önceki yıllarda üretilmiş araçların da büyük kısmında vardır. Ha koyulmamışsa da sanayide yapan birileri elbet çıkar. Bebekli insan için olmazsa olmaz birşey o kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Abi sizin söylediğiniz şey kapı son noktasına kadar açıldığında kapının kapanmamasını sağlayan zımbırtı. Ben kademeden bahsediyorum. Mesela kapıyı yarıya kadar açtığınızda da kapının kapanmaması için bi mekanik var. Bu mekanik accentlerde yok. Nitekim servis ile de görüştüm onlarda olmadığını ve aparat vs bişilerle yapılamadığını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 benim de şimdiye kadar gördüğüm/bindiğim tüm hyundailerde vardı accentlerde yoksa bi garip işmiş o. ya da servistekiler eğleniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Abi ben de senin dediğinden bahsediyorum, bizim arabada bile var dediğim de oydu. Yarısında bi kademe bi de tam açılınca bi kademe var işte. Elbet onu yapan vardır sanayide bi yerlerde. Servisin her dediğine de inanmamak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kapıyı tam aç bi zahmet :) Evet manasız bi iş olmuş, ekstra maliyet bile değildir o bence. Yalnız o mekanizma basit bişey sanırım bir metal parça üzerindeki küçük girintilerde takılıyor kapı. Bence kapı sökülüp o metal parça üzerine bi diş daha açılabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Selam, Mutlaka sanayide bir Hyundai ustasına götür. Kaporacısı vardır, baksınlar. Belki daha üst versiyonlu veya donanımlı bir araçtan alıntı yapılabilir. O mekanizmaların ayarının olmaması gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: KHaRoN said: nasil yani? bu ozellik (ozellik mi bu asdf?) opsiyonel olarak mi sunuluyor yoksa komple mi yok? bu adamlar neler yapiyor ya "roket adam" said: acaba avrupa'da da böyle satabiliyorlar mı araçları? safety regulations reröre falan deyip sattırmazlar ki. sizde hemen yargısdız infaz yapmışsınız 20 liralık olay için euehu Ya 20 liralık diyosun da, zaten olay ayrıntıda bitiyor. Mesela bu otomatik camların kapanırken bir güçle karşılaşınca durma olayı var ya çocukları falan korumak için, hani yukarı basıyosun, elini falan koyarsan zorlamıyo, bi akrabamın 2007 model Corolla'sında bildiğin yoktu, kafam kopuyodu resmen akldsf. 99 model Astra'da bile var. Neden var, avrupa normları zorluyor çünkü, başka türlü ne üretimi ne satışı yapılabiliyor böyle ufak güvenlik ayrıntılarına uyulmazsa. Önemli bi mevzuu bence ufak deyip geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 olay uzakdoguya laf etmekse bizde 98 de alınma 94 mazda 626 var.cogu avrupa arabalarının 2000 modelinde olmayan seyler var.hyundai de avrupada satan bi marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Avrupada sattıklarına koyuyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bende diyorum ki avrupa afrika degil olay İddia ediyorum vardır o arabada.kademelidir hatta.bi yanlışlık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi kullanıyorum diyorum. Serviside aradım diyorum. En kötü ihtimal sana şöyle söyliyim. Yokuş yukarı duruyosun. Ama yokuş dediğim böyle deve bağırtan gibi diil normal eğimli bir yokuş. Arabanın kapısını tam olarak açtığında kapı açık durmuyor kapanıyor. Yok mu yauv Era sı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar