Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai kademeli kapı tutacağı

Boci

Öne çıkan mesajlar

Şimdi verdik 30 kaat aldık sıfır Accent Era. Ancak hernekadar araç almadan önce ota moka herşeyine baksakda kademeli kapı tutacağı gözümüzden kaçmış. Aldıktan sonra farkettik ki adamlar kapıya böyle bi sistem yapmamış.

Yani yokuş yukarı durduğunuzda kapıyı açıp tutmassanız direk kapanıyo. Önemsiz gibi gelebilir belki ama benim gibi bebeği olan insanlar o kapılardan inerken hem biraz ıkınıyo, hem de kapının kapanırken bebeğe çarpabilitesi olduğundan tehlikeli bir durum sözkonusu oluyor.

Servis kapıların kademeli hale getirilemeyeceğini söyledi. Böyle bi aparat vs takılarak bu olayı önlemek mümkün müdür?
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

nasil yani? bu ozellik (ozellik mi bu asdf?) opsiyonel olarak mi sunuluyor yoksa komple mi yok?

bu adamlar neler yapiyor ya

"roket adam" said:

acaba avrupa'da da böyle satabiliyorlar mı araçları? safety regulations reröre falan deyip sattırmazlar ki.

sizde hemen yargısdız infaz yapmışsınız
20 liralık olay için euehu
Sosyal ağlarda paylaş

Vardır ayarsızdır harbiden. Yani o zaten artık standart olmuş bişey, ek masraf gözüyle bakıp da koyulmayacak şey de değil ki. Bizim 99 model araçta bile var, ki ondan önceki yıllarda üretilmiş araçların da büyük kısmında vardır.

Ha koyulmamışsa da sanayide yapan birileri elbet çıkar. Bebekli insan için olmazsa olmaz birşey o kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sizin söylediğiniz şey kapı son noktasına kadar açıldığında kapının kapanmamasını sağlayan zımbırtı. Ben kademeden bahsediyorum. Mesela kapıyı yarıya kadar açtığınızda da kapının kapanmaması için bi mekanik var. Bu mekanik accentlerde yok. Nitekim servis ile de görüştüm onlarda olmadığını ve aparat vs bişilerle yapılamadığını söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapıyı tam aç bi zahmet :)

Evet manasız bi iş olmuş, ekstra maliyet bile değildir o bence. Yalnız o mekanizma basit bişey sanırım bir metal parça üzerindeki küçük girintilerde takılıyor kapı. Bence kapı sökülüp o metal parça üzerine bi diş daha açılabilir belki?
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

KHaRoN said:

nasil yani? bu ozellik (ozellik mi bu asdf?) opsiyonel olarak mi sunuluyor yoksa komple mi yok?

bu adamlar neler yapiyor ya

"roket adam" said:

acaba avrupa'da da böyle satabiliyorlar mı araçları? safety regulations reröre falan deyip sattırmazlar ki.

sizde hemen yargısdız infaz yapmışsınız
20 liralık olay için euehu

Ya 20 liralık diyosun da, zaten olay ayrıntıda bitiyor. Mesela bu otomatik camların kapanırken bir güçle karşılaşınca durma olayı var ya çocukları falan korumak için, hani yukarı basıyosun, elini falan koyarsan zorlamıyo, bi akrabamın 2007 model Corolla'sında bildiğin yoktu, kafam kopuyodu resmen akldsf. 99 model Astra'da bile var. Neden var, avrupa normları zorluyor çünkü, başka türlü ne üretimi ne satışı yapılabiliyor böyle ufak güvenlik ayrıntılarına uyulmazsa. Önemli bi mevzuu bence ufak deyip geçmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kullanıyorum diyorum. Serviside aradım diyorum.
En kötü ihtimal sana şöyle söyliyim. Yokuş yukarı duruyosun. Ama yokuş dediğim böyle deve bağırtan gibi diil normal eğimli bir yokuş.

Arabanın kapısını tam olarak açtığında kapı açık durmuyor kapanıyor. Yok mu yauv Era sı olan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...