Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bunun hakkinda cok hesap yapildi ama ben 2008 sonlarindan itibaren pek oyle oldugunu dusunmuyorum. islemcide 45nm ye gectiler, power supply kuculdu , ekran karti 7800 devsirmesi nvidia RSX 40nm uretime gecti falan derken uretim maliyetleri yarisindan fazla dusmustur bu parcalarin guncel maliyetlerine bakinca. rakam olarak tekil parca hesaplayinca 240-250 dolar civari bisey ediyor, sony nin fabrikasini ve cogu seyi kendi urettigini de dusunursek kabaca slimden beri para kazaniyor denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Zamaninda abi bu oyunda 3dfx var bunda yok 3dfx li bu oyun muhabbetlerinden biktiğim için 3dfx'in kapanmasina sevinmistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Silphatos said: 3dfx'in harici adaptörlü gpu'ları vardı son dönemlerinde, güç kaynağı yetemiyordu ahdsf abi cunku voodoo 4 diye bisi uretmislerdi ayni chipten 2 tansin yanyana koyup voodoo 5 4 tanesini yanyana koyup voodoo 6 demislerdi normal yane 1 tane ekran krtini zor besleyen cpunun 4 tanesini besleyememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Oha ya Voodoo5 ahahah hastasıydım ben bunun, bilgisayarın ayrı ekran kartının ayrı fişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Helcaraxe said: Erhan Ateş 03/12/2010 - 23:31 arkadaşlar bin 760 playstation nedir biliyor musunuz? inanılmaz bir güç. gta 4'ü takılmadan oynayabilirsiniz. ahahahahahahaha ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar