Resh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Merc templatelerine bakarken bazi arkadaslarin DW ve Slash larine +11 skill verdikleri halde parry e sadece +4 +3 falan verip bıraktıklarını gördüm... acaba bunun bi nedeni varmı yani parry ile alakalı yani önemsiz görüyolarki vermiyolar heralde... baska seylere yöneliyolar...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 parrynin rvr da pek işe yardığı söylenemez çünkü tank değilde caster hedefisin öncelikle[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tamamda abi genelde solo takilmayi düsündüyüm icin aklım takıldı zaten yani 1vs1 kapisirken örneyin +3 parry olup olmamasının önemi nedir acaba...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 onemlidir[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 +3 parry %1,5 parry etme şansı verir.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Resh, 24 Ağustos 2004 17:00 tarihinde demiş ki: tamamda abi genelde solo takilmayi düsündüyüm icin aklım takıldı zaten yani 1vs1 kapisirken örneyin +3 parry olup olmamasının önemi nedir acaba... daoc ta solo takılmak hmm allahtan herkes bölye düşünmüyor solo yapılcak oyun arıyosan sana ultima online ı önreiyorum daoc solo tabanlı bi oyun olsaydı healer cleric bard gibi classlar olmazdı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eu serverlarında solo çok zor diye duymuştum.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: XaYd3r, 24 Ağustos 2004 20:04 tarihinde demiş ki: eu serverlarında solo çok zor diye duymuştum. exc deki albionlar solo takilmaya tirstigi icin bizide tirsitiyorlar soloya cikmaya,milegateden gecmemle beraber mincer stun atiyor,infil PA liyor,scout arrow atiyor ve oluyorum sirf bu yuzden solo yapamiyorum..toa bir yana[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gayet güzel keşke us serverlarındada oyle olsa(gerçi lancelot prime time da aynı)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben eski frontierlar varkene lancelotta 30savage'imla mpk den apk ye gitmistim prime time da, kimse de ellemedi. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben olsam bende ellemem zaten exp vermiyodu o zaman rp etmez harcicam poison a yazık demiştir adam[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ozmanlar her lvl da enemy targetladiginda sari gozukuyodu, olunce gercek rengine donusuyodu. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Exc'de merc ile solo yapacaksin? Ilginc tabi, Glad baska solo movie yapmasa iyi olacak artik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Exc bana kalirsa Hem solo hemde group rvr icin gayet iyi bi server... heralde prime time de gidip solo yapmaya calismak biraz zor olsa gerek ama ben sabahlari player sayisinin 600-700 oldugunu hep görüyorum ve gayet güzel de solo takiliniyo... Gladric i bilmiyorum ama bence sen her b*ka sirf konusmak olsun diye cevap vermesen ii olucak...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eheh Baggio ben senin yerinde olsam tek bir mesaj daha atmazdım foruma, çünkü artık selam desen de negatif cevap alacaksın :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya blackrose jum adam gelip sordugum soru hakkında görüs bildirse bende tesekkür ederim zaten... ama nerden edindiyse bu huyu her seye illaki bi elestri getiricek sanki onaneki ben exc da ister solo ister group ister serg gezerim alla alla....[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 2500 kisinin online oldugu, stealtherlarin bile solo gezmedigi bir serverda rr2 merc ile solo yapmak ile Gladric'in Kay'da rr9+ merciyle (suan rr10 hatta, yakinda 11 olur umarim) solo yapmasi arasinda daglar kadar fark var. Agresifligin ve mantiksizligin sinirlarini zorlamana gerek yok. Gladric'in videolarini izleyen herkesin gaza gelmesi sikinti verdi artik saece, bu kacinci solo merc topici.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] [Bu mesaj Baggio tarafından 25 Ağustos 2004 05:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Töğbestafurullah yahu harbi sen insanı kötü konusturursun sana ne oluyoki ben onu anlamadım, yani sana batan ne ben solo gzmisim ölüp durmusum böle bi seye cevap yazma gereksinimi neden duyuyosun icinden deki herife bak ya Exc da rr2 merc le solo yapıcakmıs lol de gec sana Batan ne ? Ben dedimki biraz önce sabahlari 600-700 kisi oluyo Exc ve gayet ii solo da olur bu sayida ama sen hala 2500 kisilik exc falan diye gene zirvalamissin okumadan etmeden... neyse. Keske sende biraz gaza gelip bi baltaya sap olsanda bizide utandrsan be Baggio... Farkındaysan Bu Thread inde içine edildi sana özeldende azdım benim Topiclerime mesaj yazma yada sadece yorum yapmadan bilgi veriyosan ver o kadar ![signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 topiclere kimin ne mesaj yazacaginadami karar veriyoruz artik,guzel neden sinirlendin anlayamadim,yasin kac?[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Al iste bi tane daha cikti.... ya herkes kendi isine baksın lütfen. hadi ben sinirlendim suna buna sana noluyo heralde seninde canın sıkıldı giriyim bisiler yazıyım saga sola maksat adımız gecsin lol ya lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 davranislarin cok asiri su anda,kontrolunu yitirmis gibisin 14-15 yaslarinda olduguna dair bir tahminde bulunabilirmiyim resh?[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Baggio, 25 Ağustos 2004 05:17 tarihinde demiş ki: 2500 kisinin online oldugu, stealtherlarin bile solo gezmedigi bir serverda rr2 merc ile solo yapmak ile Gladric'in Kay'da rr9+ merciyle (suan rr10 hatta, yakinda 11 olur umarim) solo yapmasi arasinda daglar kadar fark var. Agresifligin ve mantiksizligin sinirlarini zorlamana gerek yok. Gladric'in videolarini izleyen herkesin gaza gelmesi sikinti verdi artik saece, bu kacinci solo merc topici. Ya karışmıyım dedim ama yok illa karışmak lazım... Neden sıkıntı verdi?... Ben bunu anlamadım? rr10 bir merc'in sağı solu kesmesini izledikten birilerinin gaza gelmesi veya kendine bir hedef koyması bence çok güzel....ben bunda sıkıntı verecek birşey göremiyorum... Gerçi doğru bu forumlardaki çoğu türk gibi lvl50 char kasıp rr2 yapıp başarısız olup , offff poffff diyip üçüncü beşinci onuncu rr2 leri yapıp bi baltaya sap olamadan ben rvr sevmiyorum "ben kale korurum" yada "düşen sealları bana verin ben zengin olurum" mu demesi gerekiyor?... Forumlardan adam gibi bilgi almanın epey zorlaştığının umarım farkındasınızdır...Resh + skillin faydasını sormuş bi kişi haricinde adam gibi cevap veren yok ama resh yanlışlıkla verilmiş olan cevaba istinaden hayalini kurduğu şeyden bir miktar paylaşmış konu hooopppp "aaaa olurmu" "imkansız olmaz" "hadi canım" 'ye dönmüş... Yaşa da gelince merak etme yeterince büyük....Burda kimin yaşının küçük kimin yaşının büyük olduğu herkes tarafından yeterince biliniyor...[signature][hline]Azo [LVL50 5L1 Sorcerer] Kibos [LVL50 2L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arkadaşlar tartışmayın gereksiz yere kırıyosunuz birbirinizi şimdi gladric konusunda kim ne derse desin baggio ya katılıyorum gladric rr10 kopek gibi artifactleri var ama en önemlisi adam kay serverında oynuyor vidyolarda farkettiyseniz stealther ve 4-5 kişilik grupları kesiyor fazlası gelirse şansı olmuyor kimsenin olamaz amacım gladrice bok atmak değil daha önce belirttim gladric iyi bir oyuncu arkadaşlar ister kabul edin ister etmeyin ama daoc takım tabanlı bir oyun güzel şeyler başarmak için takım olmak gerekiyor gladric yerine başta DH olmak uzere yüzlerce vidyo dan örnek almanızı isterdim şunu söyliyim 10 tane gladric olsa DH den 1 den fazla adam indirmezler aşağı neden çünkü adamlar inanılmaz bir takım oyunu sergiliyor rastgele seçilmiş hiç bir grup gidipte 6-7 fg kesemez amacım ne kimseyi yargılamak nede kavga çıkarmak bunlar benim düşüncelerim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 doru haklısın DAOC grup tabanlı bir oyun fakat herkes bu kurala uymak zorunda değilki? Şimdi bende sorc açtım soloda takılma imkanım bazen olabiliyor ama ben asla soloyu sevmiyorum grup çok daha zevkli geliyor bana hatta hibdeykende bu yüzden Warden oynardım neyse...Olay sadece birileri bişeyler yapmak istiyorsa yapmak istediği şey sadece onu ilgilendirir tabiki bununla birlikte sonuçta yakın arkadaşı olarak bende resh'e dedim "EU da solo merc zor abi gel sen wizzy ne devam et " diye ama adam bunu yapmak istiyorsa olay orda bitmiştir....[signature][hline]Azo [LVL50 5L1 Sorcerer] Kibos [LVL50 2L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bende "grup oynicak gelmiyim oraya" demiyorum zaten ben grup olarak çok daha zevkli olduğunu düşünüyorum banane[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar