RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 cevre birimleri süsleyip püsleyip satıyorlar ya :) apm-lightning olayı guzelmiş yanlız , mouseun rengi deisiyor senin belirledigin limitleri asarsan veya dusersen :) onun dısında cok takozlar :P
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 çanta güzelmiş okula giderken falan çok şekil olur o falan diyordum ki.............. ........ ...... ... fiyatını gördüm.
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bunları baya bi' süre önce forumda tartışmıştık, sağlık olsun yine tartışırız. Sadece APM'de değil, mouse'un kırmızı ışıkları birimlerimize attack olunca da yanıyor mesela.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Razer yemin ederim ergonomiden bir haber insanlar çalıştırıyor. O mouse'u ben 2 saat kullansam bileğim sakatlanır.
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Hiç bir masraftan kaçmadan arayıp bulduğum, Haziran ayında (Desu tarafından) açılmış aynı başlığın linkini veriyorum: http://forum.paticik.com/read.php?39,4936045,4936854 Desu'nun açtığı başlığa bak bi'de buna bak. peeeyyyy.
Öne çıkan mesajlar