Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 severmisiniz? koklayınca neler hissedersiniz? hangilerini tercih edersiniz ? olmassa olmazlarınızdanmıdır? tartışalım görelim...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Çoğu beni bayıyo koku olarak ama 3 favorim var; 1-Hindistan cevizli 2-Limonlu 3-Şeftali[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 midem bulanır direk[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hindistan Cevizli olanı benim favorim.[signature][hline][email protected]
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hindistan cevizli süferdir ormanlı var bi tanede bende o da fena değildi limonluyu merak ettim deneyecem:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 severim bazilari güzel olur ama her türlü aşiri kokuya allerjim vardir ( kız arkadaşimin yeni parfümünü koklarken üzerine hapşıracak kadar ) o yüzden pek yaklaşamam[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eucalyptus we hindistan cewizi..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bı aralar alıyordum bı kac gun kullanırdım sonra benı bayıyo kokusu agır gelıo ama hafıfe varsa gormedım veya bana rastgelmedı heralde... Oda Spreyi Rulz =) [signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 26 Ağustos 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 severım de su aralar bıttı tutsuler almak lazım cılekılı bulmustum bı tane o super dı daha sonra hıc onun gıbısını bulamadım ıcımde kaldı tabı :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben sevmem işin doğrusu[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tütsü satan yerlerde yazan saçma şeyler var. Yok çileklisi intahara sürüklermiş, yok kıymalısı iştah açarmış vs vs Ben hiçbirine inanmıyorum (bilimsel kanıt gösterin, yine inanmam) ama onlara bakarak alabilirsin istersen :) Hindistan cevizlisi iyidir.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. [Bu mesaj Eraq tarafından 26 Ağustos 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 domates salçalısı iyi olabilir...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hehe kıymalı nasıl oluyo merak ettim şimdi. ben bi ara bulasmıstım o işlere. lgs ye calısırken 8.sınıfta. böle gaza gelirsin ya günde 1000 soru çözecem hede hödö lisesine giricem diye :D içimdeki gücü keşfetmek böle süper mutlu bi adam olayım diye hehe tütsü denemiştim. güzeldir tütsüler. favorim yağmur ormanı. süper kokar oda. tavsiyem bilmediğiniz hindistan malı tütsülerden almamanız. koku yaymazlar ve sadece yanarlar başka işe yaradıkları yoktur. bi türk markası vardı. onlar kaliteli oluyo. diğerleri elinde patlıyo ama.[signature][hline]www.elma.forumu.com
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Valla ben pek severdim ama bu sene ev arkadaşımdan bayıntı geldi iyice tütsülerden tiksindirdi beni nerde abidik gubidik bi koku var alıp gelio mal..
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hic icinizde vanilyali tutsu yeme arzusuyla yanip tutusaniniz var mi? benden baska?
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tütsü yaktıktan sonra meditasyon,yoga falan yapmak lazım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 peki o diil de. nerden alinir bu tutsuler ? yani sadece yanan diil gercek tutsuler ? ne markalri war hangilerini tavsiye edersnz
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bi türk markası var adını unuttum. ama tüt-yak mı öle bişidi. yani o mantıkta . ayran-iç gibi .. büyük süpermarketlerde oluyor. ataşehirdeki tansaşda gördüm mesela. bir de ufak tuhafiyeci gibi şeylerde oluyo. tuhaf şeyler satıyolar içerde :)[signature][hline]www.elma.forumu.com
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 mega vizyonda stand var hemen giriste solda.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hiç sewmem.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 İğrenç birşey adamın içini bayıyor.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 1- Rahatlarım. 2- Odayı güzel bir koku alır. 3- Üzerine sigara yakarım.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Darshan[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Güzeldir hoşdur. Ankara Armada'da extasy tütsü vardı alamadım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: 1- Rahatlarım. 2- Odayı güzel bir koku alır. 3- Üzerine sigara yakarım. Sonra gırtlak kanserinden gidersin !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar