Dargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Üzülerek sizle paylaşmak istedim, yalnız yaşadığım evimdeki 6 aydır yalnızlık ortağım olan dogo yawrumdan bugün ayrılıyorum. Umarım diğer kardeşleri ile iyi anlaşır. Kendine daha iyi bir yuva bulabilirsin affet beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ağlama beni de ağlatacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 üzülme sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yapma sülo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi hayat arkadaşı olarak en nihayetinde bi hayvan olan canlıyı seçerseniz işiniz zor yanlız, haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 unutma ki insan da bir hayvandır11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 6 aylık hayat arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sevisme varmiydi yoksa sadece beraber mi yatiyor muydunuz ? Hayat arkadasi diye evlendigin/birlikte yasadigin kisiye deniyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 noldu elinimi kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yawru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende boşandın sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Önce 6-7 yıllık sevgili zannettim, pati pet i görünce durumu anladım. Komik olma sevdasıyla dalga geçiyosunuz iyi güzel de, fazla abartmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sevgililer de bazen pet kategorisine girebilir, hayaat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dostum dismisslemişsin, yenisini tame lersin. üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bak, 6 aylık arkadaşını kaybetmek insanı ne kadar üzüyor. Bir de 10+ senedir baktıkları hayvanları için malesef ölecek dediğimiz hasta sahipleri var. Kısacası pek trollemelik bir konu değil, biraz empati yabınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Fistan said: üzülme sana kız mı yok crits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bosaniyosun sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 pati pet bölümünde böyle bir başlık görünce ne diye bu kadar yadırgadınız ya da farklı anlamlar yüklediniz ki? konu sahibi sende yapma etme gözünü seveyim hayat arkadaşım dediğin köpekten ayrı bir varlık dogo o ya. son çare mi yani köpeği başkasına vermen? hayır sen üzül tmm dert değil de dogolar genelde ilk sahiplerinden başkasına bağlanamazlar. yollarını gözler hayvan ömür boyu mutlu olamaz garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 6 aylik misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 niye veriosun köpeği yahu ne gibi bir neden insana köpeğini verdirtir anlamıyorum.köpek alırken bazı şeyleri düşünmeden mi alıosunuz nedir kuş balık kaplumbağ beslesin böyle insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bu benim 2. köpeğim. Diğer köpeğim 5 yıldır yanımda yeni aldığım yavruyu maddi sorular sebebi ile evimi kapatacağımdan kiraya çıkmak zorunda olduğumdan veriyorum. İstanbulda iyi bakabileceğini düşündüğüm biri olsa daha mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Fistan said: üzülme sana kız mı yok buna çok güldüm asafasffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar