Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayat arkadaşımdan ayrılıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üzülerek sizle paylaşmak istedim, yalnız yaşadığım evimdeki 6 aydır yalnızlık ortağım olan dogo yawrumdan bugün ayrılıyorum.

Umarım diğer kardeşleri ile iyi anlaşır. Kendine daha iyi bir yuva bulabilirsin affet beni :(
Mesaj tarihi:
Önce 6-7 yıllık sevgili zannettim, pati pet i görünce durumu anladım.

Komik olma sevdasıyla dalga geçiyosunuz iyi güzel de, fazla abartmayın bence.
Mesaj tarihi:
Bak, 6 aylık arkadaşını kaybetmek insanı ne kadar üzüyor. Bir de 10+ senedir baktıkları hayvanları için malesef ölecek dediğimiz hasta sahipleri var. Kısacası pek trollemelik bir konu değil, biraz empati yabınız.
Mesaj tarihi:
pati pet bölümünde böyle bir başlık görünce ne diye bu kadar yadırgadınız ya da farklı anlamlar yüklediniz ki?

konu sahibi sende yapma etme gözünü seveyim hayat arkadaşım dediğin köpekten ayrı bir varlık dogo o ya. son çare mi yani köpeği başkasına vermen? hayır sen üzül tmm dert değil de dogolar genelde ilk sahiplerinden başkasına bağlanamazlar. yollarını gözler hayvan ömür boyu mutlu olamaz garibim.
Mesaj tarihi:
niye veriosun köpeği yahu

ne gibi bir neden insana köpeğini verdirtir anlamıyorum.köpek alırken bazı şeyleri düşünmeden mi alıosunuz nedir

kuş balık kaplumbağ beslesin böyle insanlar
Mesaj tarihi:
Bu benim 2. köpeğim. Diğer köpeğim 5 yıldır yanımda yeni aldığım yavruyu maddi sorular sebebi ile evimi kapatacağımdan kiraya çıkmak zorunda olduğumdan veriyorum.

İstanbulda iyi bakabileceğini düşündüğüm biri olsa daha mutlu olacağım.
  • Yeni Oluştur...