fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Entelin Günlüğü isimli programa hoşgeldiniz sayın seyirciler Bugünün Konusu : Yozlaşan Santranç
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 satranç tecrübe oyunu ya çok fena
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 satranç hayat gibi bişey :D potansiyel lazım ama tecrübe de çook önemli
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hadi kaç hamle ilerisini görebildiğimiz yazalım
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oyun sonunda tüm taşlar aynı kut.... :D
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 5 yaşımdan beri oynuyorum simultane'de başarım sekizde altı. liseye kadar baya turnuvalarda oynadım. 4 tane üçüncülüğüm var. ilk 10'un altına düşmedim hiç. dalga geçeni rl'de döverim. çelınc mi. deyır it. ciddiyim yapalım bir satranç turnuvası kazanayım title'ım falan olsun chessmaster diye lütfen. hatta finale kadar çıkamazsam 'QUEEN' title'ı verilsin.
Snake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 satranç biteli yarım asır oldu ohooo.
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hala satranc oynaniyor mu ya bilgisayar herkesi yendi iste, niye oynuyonuz ki daha
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Alpawhezen said: FAKE ! biliyorum ! daha güçlü bi programı arka planda çalıştırıp ona karşı oynattın dimi ? (daha güçlü bi program ne lan) Evet itiraf ediyorum hile yaptım %) Rybka 4 hepsini ezip geçiyor. Internette torrent'i var. Alın deneyin isterseniz..
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 "satranç kötü oyun abi, APMsi yüksek olan adam piyonlarla rush yapıyor. zaten satranç 2'yi üçe bölüp satacaklarmış." -sam
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yav said: gerçi haklısın ezbere oynuyor bi sürü insan aynı adamla 3-5 oyun oynayayım diyorum başka açılış bildiği yok felan hep aynı taktikler bayıyo tabi bakınız onlardan biri tek olayı 3-5 değil 3milyon-5milyon tanesini ezberlemiş olması.
Öne çıkan mesajlar