Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogrencinin ilk arabasi

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Privhunter said:

Bugun babamla showroom showroom dolastik son karaimida verdim. Seat Ibiza'nin Bocanegra versiyonunu aliyorum ins. Bu hafta icinde tekrar gidip siparisi vericez.

Bilmiorum sana biraz eski model gelebilir ama 2005 model e46 kasa 3.20ci bence daha hoş durur Ibiza'dan. Lacivert + gümüş çıtalar fln üff >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

typerda beygir yuksek devir based oldugu icin çok basmak ve çok yakmak gerekir zaten verim alabilmek için.
bocanegrada supercharger saolsn 1500de başlıyo festival.

ama emin ol 7.5 falan yakamazsın :D rocconun da veriler öyle, ama imkansız ozellikle sehir icinde oyle yakabilmek,
dede kullanışı yapmadan. o da gerçekten verem ediyo adamı.

sehir disinda da, motorun kucuk hacminden ve asiri beslemesindne dolayi, 140la seyirde 8 litre civari yakıyo araç. anca 90a cruise control bağlarsan falan uzun yol 6 litreler görülebilir.

Honda'yı kullanmak kesinlikle daha zevklidir diye tahmin ediyorum. 1500de bi boost yapıp sonra 3000de güç kesileceğine , redline'a yaklaştıkça motor sesiyle birlikte artan güç paha biçilmez.
Tüketim konusunda haklısınız tabi diycek bişi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

fiattan vazgeçtim zaten. Dediğim gibi ilk hedef yeni astra 1.4 turbosu ama geçen gün yapıştırdılar benzin 4 lira diye. Dizel araba şart oldu artık ya pro ceed ya da focus olucak. Bugunde alfa romeonun önünden geçtim guiletta ya aşık oldum ama alfa alınca öldürene kadar kullanıcan arabayı 10 sene oda olmaz bana sıkılırım.

yok öyle bişey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...