Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogrencinin ilk arabasi

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

okul-ev arasi mesafe 40-45 km ve surekli dolasan saga sola giden biri oldugumdan dizel muhtesem olur yani yakit sarfiyati iyi bi arac olmasi lazim. Manuel tercihimdir cunku hem kullanmasi keyifli hem de daha az yakiyor(bkz. peygamber vitesi :D )
pederde c3 falan dedi ama hatunda var garip olur biraz :D
bakalim yarin aksam oturup konusucaz tekrar butce durumunu. guncel 1: Ayrica babam patron matron degil doktor, kendide megane kullaniyor :)

guncel 2: ikinci elde en az 2008 olsun isterim daha eskisi degil ayrica cooper'lari sevmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Trafikte kullanacaksan otomatik olsun. Benzin olcak 4 lira babanın benzinliği yoksa dizel olsun. (Zaten günde en az 80km yol gidip gelecekmişsin.)

Ben 45bin civarına araba bakacak olsam WV almaya çalışırım, Astra bakmaya gitmişken, bir de WV bakın, zaten arabanın içine babanı oturt 3-5 fazla olsa da alacağı gelir.

0 a3'ler ne kadar bakmadım ama dizel ve otomatik a3 kullanmıştım bir süre güzel arabalar.

Alırken de 2. elde ne kadar kolay ve az kayıpla müşteri bulabileceğin çok önemli, eğer kısa sürede satmayı düşünüyorsan bunu da aklında bulundur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...