synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 golf 2010 1.4tsi DSG golf 2010 1.6 dizel manuel golf 2010 1.6 dizel DSG citroen 2011 DS3 manuel mini 2009 clubman otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 a3 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Selam, Bence bu güzel bir seçenek. Hem de tam 45bin TL :D Şirket üstüne olduğuna göre benzin fişleri de misler gibi gidere dâhil olur ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 çoğu arabanın 2000 ve o civarları modeli çok çirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 corolla, polo, 206 o donemde daha guzel kasalara sahiptiler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Selam, İmkânım olsa sırf haftasonları zevkine binmek için S8'i alırdım :) Hafta içi de Renault Scenic 1.5dCi ile dolanırdım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 okul-ev arasi mesafe 40-45 km ve surekli dolasan saga sola giden biri oldugumdan dizel muhtesem olur yani yakit sarfiyati iyi bi arac olmasi lazim. Manuel tercihimdir cunku hem kullanmasi keyifli hem de daha az yakiyor(bkz. peygamber vitesi :D ) pederde c3 falan dedi ama hatunda var garip olur biraz :D bakalim yarin aksam oturup konusucaz tekrar butce durumunu. guncel 1: Ayrica babam patron matron degil doktor, kendide megane kullaniyor :) guncel 2: ikinci elde en az 2008 olsun isterim daha eskisi degil ayrica cooper'lari sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Selam, Ford 1.6TDCI motorlar 110HP ve tüketimleri de iyi. Renault 1.5dCi motorlar da az yakıyor ama 100 veya 105HP gibi versiyonları mevcut. Donanımlı bir Focus 1.6TDCI işini görecektir sanırım. Satarken de rahat satarsın sonuçta. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 vw dsg manuelden daha az yakar ve daha performanslı, yada aynı. 1.6 dizel dsg golf koklatır. hem de golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 otomatik daha az yakar kullanmasını bilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Trafikte kullanacaksan otomatik olsun. Benzin olcak 4 lira babanın benzinliği yoksa dizel olsun. (Zaten günde en az 80km yol gidip gelecekmişsin.) Ben 45bin civarına araba bakacak olsam WV almaya çalışırım, Astra bakmaya gitmişken, bir de WV bakın, zaten arabanın içine babanı oturt 3-5 fazla olsa da alacağı gelir. 0 a3'ler ne kadar bakmadım ama dizel ve otomatik a3 kullanmıştım bir süre güzel arabalar. Alırken de 2. elde ne kadar kolay ve az kayıpla müşteri bulabileceğin çok önemli, eğer kısa sürede satmayı düşünüyorsan bunu da aklında bulundur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi golf iyi hosta bombos oluyor ici yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Honda Civic 1.8 veya 1.4vtecler çok hoş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi benzinli hic istemiyorum cok saga sola giden adamim benzini kendi harcligimdan verecegimden koyar yani bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 O zaman astra kullanmıştım güzel araba diyim ve sana alacağın arabanla kazasız belasız yolculuklar dileyip çıkayım burdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 o fiyata aslında 2. el sıfır ayarında mini cooper s bile alınabilir hatta prozzak satıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Privhunter said: guncel 2: ikinci elde en az 2008 olsun isterim daha eskisi degil ayrica cooper'lari sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Servet düşmanlığını kınar, şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim. Bence öğrenci arabası Leon Cupra'dır. 64000TL'ye performanslı sayılacak bir şey işte. Param olsa basar, alırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Privhunter said: abi golf iyi hosta bombos oluyor ici yav Arka koltuk yerine opsiyonel havuz koydurabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kendercik said: Servet düşmanlığını kınar, şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim. Bence öğrenci arabası Leon Cupra'dır. 64000TL'ye performanslı sayılacak bir şey işte. Param olsa basar, alırım! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Seat Leon tabiki HB arabalarda 2011 yılının en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Dartanian said: Privhunter said: guncel 2: ikinci elde en az 2008 olsun isterim daha eskisi degil ayrica cooper'lari sevmiyorum bunu görmedim de arkadaş baştan kaybetmiş o zaman sadfsgfsd yüklenin gençler fakir edebiyatı yapıyorum şu noktadan sonra nasıl cooper sevmezsin !11 2008 modeldi ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 cooper ne alla askina ya genc kiz arabasi maskulen erkege yakismaz hee metroseksuel im diyosan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 MAN kamyon alsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://img387.imageshack.us/img387/6793/civicwallpaper31280az3fua7.jpg al al al, alın bunun içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar