Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 vaktinde arkadaşlarım oynuordu ama benim ilgimi cekmiyordu ogrenmedim ama yavaş yavaş ilgimi çekmeye başladı magic the gathering bulundugum şehirdede kartları satılmıyor istanbul veya anakradan getirecegim ama bunalrdan once deck nedir vb nasıl oynanır avantaşları nelerdir ogrenmek icin hangi akrtlarla başlanmalıdır gibi konuları buraya yazar ve ogretirsenişz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben de onu diyorum. alan yetkilimiz güzel topicler açsa, bunları stikilese çok hoş olurdu..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 heves kırmayayım wizardsın iyi para oyunu çevirdiği işlerden biridir,zamanında pokémon hede hödösüde çıkmıştı..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yakında detaylı bir manual hazırlayacam, bekleyin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aslansıııın kaplansıııın![signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 manual diye yazan parmakların kırılmasın hemi! El kitabı veya rehber varken ne bu B@B TH3 K@NK lisanı cık cık[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar