Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netelsan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar eger teknoloji,sanat,kultur,oyun,vs konularindaki forumlara merakliysaniz Yeni actigimiz Netelsana bekleriz.Gun gectikçe forumumuzu yenileyip sizlere daha kaliteli hizmet vericegimize garanti ediyorum.Gelip geçici iki gunluk site olmiyacaktir.Bu ise cok ciddi bir sekilde onem veriyoruz ve kalici olucagimiza inaniyoruz.

http://netelsan.com/forum/index.php
Mesaj tarihi:
ba$arılarda bunu ınternet e acsan daha ii olurdu yerı orası.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
pyro'ya katılıyorum, ayrıca yukarıdaki "Hoşgeldiniz" bölümünün altındaki açıklama yazısında "İlk Forum Denem" yazıyor. orayı da düzeltin çok fena gözüme battı :p başarılar.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
ehhehe güzel :) ama temayı değiştirin . netten desertstorm u bulun onu kullanın :) . çok güzel bir tema kendisi .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaslar merak etmeyin her sey degerlendirilecek sizlerin sayesinde eger gercekten muhabbet i seven insanlardansanız forumlarımıza hepiniz bekler sizlerin üyelerimiz olmanızdan gurur duyarım

www.netelsan.com un admini

by serdar & megalomanyax[signature][hline]Helarus Catviezel....

SOLIDSNAKE (Everytime Unlive)
  • Yeni Oluştur...