DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 macaristandaki üniversiteye 10 aralık'a kadar ulaşması gereken erasmus belgelerini göndericem. ne kadar erken ulaşırsa o kadar iyi tabii. yine dhl düşünüyorum ama 5 sayfa döküman için gömçürtüyor fiyatları yani. yurtiçi kargo dpd ile çalışıyor bi 30-40 lira daha ucuz. nası göndersem ne yapsam? tecrübesi olan vardır illa ki aydınlatabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yurtiçi önemli belge taşımıyor sanıyordum ben? Şartları mı farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 express ile 100euroya kadar sigortası varmış. bilmiyorum ya onlarla ya dhl ile göndericem arada çok fiyat farkı olursa yurtiçini seçerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Havalar sakat walla bu aralar avrupada o yüzden yurtiçi gibi tırt bi yer yerine DHL tavsiye ederim. Ben genelde DHL kullanıyorum, evet baya para alıyorlar ama ertesi güne teslim ediyorlar mesela çoğu gönderiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ptt baya ucuz gönderiyor sanırım, bi bakın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben amerika'dan $38'a döküman yollattım UPS ile hem de üzerinde urgent hede hödö yazan zarfla. Bu macaristana kaç para istiyorlar ki? Bir de tr'den gönderince acayip farklar mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mng kargo> fedex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 PTS kargoyu öneririm yurtdışıgönderilerde, fiyatı çok daha ucuzdur ve büyük firmalarla aynı sürede gönderir. Macaristana 2 günde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ptt gercekten çok ucuza gonderiyo ama digerlerine göre biraz geç gider tabi. fedex,ups flnda var ama dhl'den çok farklı olacagını zannetmiyorum. internet sitelerinden girip bak ücretlerine derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya bugün dhl şubesini ararken fedexin önünden geçiodum, dur bi sorayım dedim. öğrenciye 50% indirim varmış gönderiverdim 61 liraya hehe. şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dhl ucuz olabilir onu kontrol et. bi de aklında bulunsun iki hafta falan vaktin varsa ptt ile gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar