Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt dışına posta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
macaristandaki üniversiteye 10 aralık'a kadar ulaşması gereken erasmus belgelerini göndericem. ne kadar erken ulaşırsa o kadar iyi tabii. yine dhl düşünüyorum ama 5 sayfa döküman için gömçürtüyor fiyatları yani.

yurtiçi kargo dpd ile çalışıyor bi 30-40 lira daha ucuz. nası göndersem ne yapsam? tecrübesi olan vardır illa ki aydınlatabilirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
express ile 100euroya kadar sigortası varmış. bilmiyorum ya onlarla ya dhl ile göndericem arada çok fiyat farkı olursa yurtiçini seçerim heralde.
Mesaj tarihi:
Havalar sakat walla bu aralar avrupada o yüzden yurtiçi gibi tırt bi yer yerine DHL tavsiye ederim. Ben genelde DHL kullanıyorum, evet baya para alıyorlar ama ertesi güne teslim ediyorlar mesela çoğu gönderiyi.
Mesaj tarihi:
Ben amerika'dan $38'a döküman yollattım UPS ile hem de üzerinde urgent hede hödö yazan zarfla. Bu macaristana kaç para istiyorlar ki? Bir de tr'den gönderince acayip farklar mı oluyor?
Mesaj tarihi:
ptt gercekten çok ucuza gonderiyo ama digerlerine göre biraz geç gider tabi. fedex,ups flnda var ama dhl'den çok farklı olacagını zannetmiyorum. internet sitelerinden girip bak ücretlerine derim.
Mesaj tarihi:
ya bugün dhl şubesini ararken fedexin önünden geçiodum, dur bi sorayım dedim. öğrenciye 50% indirim varmış gönderiverdim 61 liraya hehe. şans
  • Yeni Oluştur...