ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 spark yemek tadı için yenir tadı güzelse gerisi boş değil mi? (diet yapanlar için değil lafım)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aga tavuk yiceksem giderim şinitzel felan yerim niye yarısı deri kalan yarısı kemik olan şeye para veriyim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 doğru yolu bulmuş olman sevindirici, üzgün kaslı
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 fede said: atalarımız bir oturuşta bir kuzu yermiş be Atalarimiz Kuzuyu bi ton kanserojen madde ile harmanlanmis pane ile kaplayip günlerce kullanilmis yagda kizartip yanina da icerigi hala muallakta olan yarim litre kolayla doyurmuyolardi karinlarini.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bir üsttede belirttiğim gibi T A D insan canı ne çekiosa onu yiyor çünkü o an tadı güzel geliyor sen hiç canın birşey çektiğinde ulan bundada şu var sırf şunun için bunu yiyorum felan die düşündüğün oldumu yoksa kıtlıktan çıkar gibi yedin mi?
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hergün her öğünümde öyle yiyorum ben aga
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Nagini said: fede said: atalarımız bir oturuşta bir kuzu yermiş be Atalarimiz Kuzuyu bi ton kanserojen madde ile harmanlanmis pane ile kaplayip günlerce kullanilmis yagda kizartip yanina da icerigi hala muallakta olan yarim litre kolayla doyurmuyolardi karinlarini. işte o yüzden koca imparatorluk yıkıldı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Tavuğun şinitzeli makbuldür http://theblackcordelias.files.wordpress.com/2008/04/zzz-schnitzel1.jpg hadi hayırlı işler
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Nagini said: fede said: atalarımız bir oturuşta bir kuzu yermiş be Atalarimiz Kuzuyu bi ton kanserojen madde ile harmanlanmis pane ile kaplayip günlerce kullanilmis yagda kizartip yanina da icerigi hala muallakta olan yarim litre kolayla doyurmuyolardi karinlarini. yahu odun ateşi de kanserojen ona bakarsan
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kojiroh said: Tavuğun şinitzeli makbuldür http://theblackcordelias.files.wordpress.com/2008/04/zzz-schnitzel1.jpg hadi hayırlı işler kötü ve yozlaşmış şinitzel
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.bettinamathes.net/blog/wp-content/uploads/2009/05/800px-wiener-schnitzel02.jpg
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Cons said: Kojiroh said: Tavuğun şinitzeli makbuldür http://theblackcordelias.files.wordpress.com/2008/04/zzz-schnitzel1.jpg hadi hayırlı işler kötü ve yozlaşmış şinitzel çok kötü sunulmuş ama çok doyurucu sunu yiyen günde 1 öğün artı sigara ve içicek ile baya idare eder
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sparkcaster said: kanat yiyenleri anlayamıyorum bende, iki gram et, sadece sosu için yiyorsun Abi sen ne diyorsun ben 250 gr et için ne taklalar atıyorum bi bilsen
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Masakari said: Sparkcaster said: kanat yiyenleri anlayamıyorum bende, iki gram et, sadece sosu için yiyorsun Abi sen ne diyorsun ben 250 gr et için ne taklalar atıyorum bi bilsen fiyat bakımından mı yoksa iğreniomusun
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 weinerwald güzel seçim buharlı fırında tavuk güzeldir ama daimi yemek için pahalı gelebilir yinede benim için sağlıksız yemek katagorisine girer edit:sız
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 O Wienerwald'dan tam piliç aldım, köşedeki kasaptan aldığım pişmiş tam piliçten hiçbi farkı yoktu. Sos, ot bilmemne almamıştım ama, sade piliçti. Ne alsaydım hata etmemiş olurdum?
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ispatipapaz said: Masakari said: Sparkcaster said: kanat yiyenleri anlayamıyorum bende, iki gram et, sadece sosu için yiyorsun Abi sen ne diyorsun ben 250 gr et için ne taklalar atıyorum bi bilsen fiyat bakımından mı yoksa iğreniomusun Yok ben abaza kaldımda bu aralar
Öne çıkan mesajlar