Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Babama anlattım güldü geçti, bence biz de gülüp geçmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dunya turklerin testisini yesin deyip guluyorum geciyorum asd. cok relax bi adamim.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Relax demiyelim de, coolsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hayır benim anlamadığım olay dünyanın en gelişmiş ülkesindeki insanlar ciddi anlamda ülkesini seven, aldığı eğitim sayesinde faşistliğe doğru yol almamış akıllı tipler. Türkiye de böyle insanlar olduğu zaman direk "lol ilkel" vb göz ile bakılıyor. Halbuki bu göze sahip insan ilkelin kendisidir. Daha ülkesini bile gezmemiş mahalle bebeliğini üniversite bebeliğine upgrade etmiş kendini kültürlü sanan zır cahiller "lol milliyetçilik kaldımı?" der ancak. Milliyetçilikten faşizme kayan bir ırkçılığı anlıyorsanız o sizin probleminiz. Üzerinde yaşadığı toprağı sevmek veya milletinin iyiliğini istemenin nesi gericilik? Öncelikle kendi milletini tanıyamayan üzerinde yaşadığı toprağı sevmeyenin fabrika ayarlarında problem vardır. Dünya insanlığı kimlik değil seviyedir. Dünya insanı olmak için ise öncelikle kendi kültürünü tanıman gerekir ki öğrenebileceğin başka kültürler olsun. Oda öyle "abi bu sefer kesin yapıcaz interrail" demekle, veya amerikada bir yaz hamburgecide çalışarak veya londraya dil kursuna gitmekle olmaz. Önce altyapı gerekir. O altyapıyı da sağlayabileceğin en uygun yer ülken, yani doğduğun yerdir uyruğun ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben türklüğümden utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Soris güzel özetlemiş. Türklükten utanmak psikolojisi tarih yazmış binlerce yıllık bi milletten değil olsa olsa 1-2 neslin saçmalamasından kaynaklanır, bunun sebepleri de koskoca köklü millete mal edilemez. Ben de Türk olmaktan utanmaya sebep olabilen bikaç tipten utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 barnacle said: ben türklüğümden utanıyorum genel olarak bende. bu ülkenin türk olduğunu hatırladığı 2 şey var 1. milli maç 2. "israil roröro". ikisi de çok gerekliymiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 İnsanların ortak değerlerini yok ettikleri için sadece milli maç ve israil konusunda hayati bi konu olan Türk olduğumuzu hatırlayabiliyoruz. Savaş çıksa hayatta kalmak Türk olduğunu hatırlayabilmekten geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi adam 1900lerin başındaki Türklük akımında hala ya. ajan yapma böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Savaş çıksa hayatta kalmak o aptal savaş için ölmemekten geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Belçikalı amca haklı. En iğrenç denmeyebilir ama top 5 te olduğumuz kesin. Seri başı Araplar yalnız banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bu topikte yazılanlar facebookta karikatürlerin altına yazılan yorumlardan bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 adam hakli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fede said: abi adam 1900lerin başındaki Türklük akımında hala ya. ajan yapma böyle :( Bu ülkede yaşayanları bir arada tutmak için başka bir fikir yok maalesef. Olamaz da. Bir arada tutmazsan da hepsi ezilir, onun bunun malı kölesi olur. olitere said: Savaş çıksa hayatta kalmak o aptal savaş için ölmemekten geçiyor Özgür olmayan onursuz bağımlı hayat ne kadar hayatsa o kadar haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar