Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'tan Profilo AVM'ye

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Aradım biraz sağda solda ama tam bir fikir edinemedim. İstanbul'a pek aşina bi insan değilim ve o alışveriş merkezinin oraya gitmem gerekiyor. Alisamiyen Stad'ına yakın falan dediler ama makaramı yapıyor arkadaşlar emin değilim. Beşiktaş iskelesinden yola çıktığım düşünülürse nasıl ulaşırım oraya? Birde tahminen ne kadar süre tutar? Doktor randevum var bide geç kalmayayım diyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Barbaros bulvarı tam olarak iskelenin yukarısındaki bulvarın adı ama mecidiyeköy otobüsleri direkt olarak iskelenin oradaki duraklardan kalkıyor olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 30M gibi bir otobüsdü orada sorarsın insanlara. Mecidiyeköy'e gelince de inip sora sora yürürsün yaklaşık 5-10dk arası bir yürüme mesafesi var yanlış hatırlamıyorsam. Ama ne yap et mutlaka sor
Sosyal ağlarda paylaş

Nagini said:

Sakin 30A ya binme derdim ama gec kaldim sanirim. Nisantasindan geciyo trafige takiliyo baya. Ters istikamet

30A'ya gönül rahatligi ile binebilrsn besiktas'dan barbaros zincirlikuyu üzerinden mecidiyeköy'e geliyor.. 30M nisantasindan gecip gelio m.köy'e.. E5'ten cıktıkdan sonra ilk durakta indignde profilo avm tabelalarini görceksin sag taraftan herhangi bir sokaga girip yazılari takıp edersen önune cıkarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...