VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aradım biraz sağda solda ama tam bir fikir edinemedim. İstanbul'a pek aşina bi insan değilim ve o alışveriş merkezinin oraya gitmem gerekiyor. Alisamiyen Stad'ına yakın falan dediler ama makaramı yapıyor arkadaşlar emin değilim. Beşiktaş iskelesinden yola çıktığım düşünülürse nasıl ulaşırım oraya? Birde tahminen ne kadar süre tutar? Doktor randevum var bide geç kalmayayım diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mecidiyekoy otobusune binmen lazim barbarosun basindan cok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Barbaros neresi tam? İskelenin yukarısında duraklar vardı orası mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Evet orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Barbaros bulvarı tam olarak iskelenin yukarısındaki bulvarın adı ama mecidiyeköy otobüsleri direkt olarak iskelenin oradaki duraklardan kalkıyor olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 30M gibi bir otobüsdü orada sorarsın insanlara. Mecidiyeköy'e gelince de inip sora sora yürürsün yaklaşık 5-10dk arası bir yürüme mesafesi var yanlış hatırlamıyorsam. Ama ne yap et mutlaka sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Tamamdır arkadaşlar teşekkürler. Gene erken gidecem kaybolma ihtimaline karşı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sakin 30A ya binme derdim ama gec kaldim sanirim. Nisantasindan geciyo trafige takiliyo baya. Ters istikamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Nagini said: Sakin 30A ya binme derdim ama gec kaldim sanirim. Nisantasindan geciyo trafige takiliyo baya. Ters istikamet 30A'ya gönül rahatligi ile binebilrsn besiktas'dan barbaros zincirlikuyu üzerinden mecidiyeköy'e geliyor.. 30M nisantasindan gecip gelio m.köy'e.. E5'ten cıktıkdan sonra ilk durakta indignde profilo avm tabelalarini görceksin sag taraftan herhangi bir sokaga girip yazılari takıp edersen önune cıkarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 A ilk once yildiza/m.koye M ilk once ituye/nisantasına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar