original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kazaadan 70Mb lik bi tanesini indirdim ne ses var ne ara videolar.edonkeyi deniycem bi de kazaada baska bulamamdim.bu sefer de edonkeyde bilmedigim ace bin gibi exeye benzeyen uzatmalar gordum.indirirken hangilerini indirmem lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ace bir sıkıştırma tipidir aynı zip,rar gibi.. winace programı ile açalbilirsin bu tür dosyaları..[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 monkey island 3 tam olarak kac MB?bunun cevab1 daha onemli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 değişir.. genelde insanlar netten çekebilsin diye müzikleri fln koymuyorlar sende öyle birşey çekmişsin herhalde.. full vs yazan başka dosyalar da yok muydu?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oooo 1Gb a kadar olanlar1 var.En iisi ben bunun cdsini buliim bi yerden.antalyada olup da monkey island 3 ü olan varsa irtibata gecebilirim.veya kopyalayip karsidan odemeli kargoya verecek olan varsa??grrr oynamak isitorum o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yanlış hatırlamıyorsam(ki muhtemelen yanlış hatırlıyorum :P) 2 cd idi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 2 cd zaten. 1gb civarı olması lazım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 70mb lik versiyonunda ses,video,muzik yoktur o yuzdne bence indirme hic bir anlami olmuyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada 2 cd'yide hdd ye atmi$tim baktim toplam boyut = 1,13 GB (1.221.419.008 bytes)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 heh onun için en iyi çözüm overnet-emule yani ed2k linkleridir. eğer bi adventure manyağıysan kesinlikle tam sürümünü indir.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar