htbas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Fiyat 350 lira takas tekliflerine açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi işi bozmayayım diyorum ama dayanamadım. vatanda falan sıfırı bu fiyatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Cikistigimdan demiyorum, ama sifiri bu fiyatlardaysa linkte verin arkadasim. Link vermezseniz kafadan baltalamaya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-831-kkn1-gp-rc-831-cm-stacker-aluminyum-full-tower-kasa/productdetails.aspx?I_ID=30518 280 vatanda. indirimli günde gidip 250 ye falan alırsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sifiri 280 olsun arkada$im. adam 350 ye satiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ici altin kapliymis dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yav şurda vatan eksen gold gibi sitelere girip ürüne bakma imkanı varken ve buralarda 0'ı seninkinden ucuzken nasıl böyle bir fiyata koyuyorsun aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 adamın balonu var , o yüzden pahalı. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Site adiyla birlikte sacma sapan 3-5 mesaj da okuduysa, degil 300, 500'e bile giydiririm ben bunu burada deyip abartmistir fiyati. Eleman sucsuz, bosuna gitmeyin ustune!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eleman yanlis gelmis dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 iş, aş, ht baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar