ismetto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Renown Rank : 81 Set Armor : Sovering Silah : RR75 Titan Greatsword Meslek : Full Talisman Making Yerden Toplama alttan charda item kırma full.. itibarı gayet iyi Dps Chosen... Son Pach alınmıştır. Blacklisted online olan guildin lideridir. Gold durumu devamlı online olduğum için düşüktür. Yüklü miktarda emblem, madalyon, insignia ve crest var. ilgilenenler ; [email protected] veya 536 419 7889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Karag - Azgaldadır Char.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazyturkme Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 200 lira veririm malum millet 85 90 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bide sabah erken kalk alırsın 200e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Set olarak Sovering Tougness ve Str bulunmaktadır. RR şu an 81 %75tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazyturkme Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sen bilirsin www.egamingsupply.com bir sürü karakter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 200 tl benim accont fiyatım etmez. ikincisi sen bu oyundan anlıyorsan Chosen kasmak kolay değil. Emeğime yazık. Satmam durur daha iyi... Ayrıca 500 teklif geldi yok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazyturkme Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bendede vardi chosen bgn sattm ;) takiliyorum ben öle sen bana bakma bnm de chosen 81 di 650ye verdim haberin olsn fiyat arastırmasi babinda kardesm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Char 82 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İlan yenileme Karak - Azgal da Char ismi : Ismetto Renown Rank : 83 Class : CHOsen ! set Armor : Sovering Str ve Sovering Tougness iki sette bulunmaktadır. 3. Set Sovering Wounds u şu an yapmaktayım. Soveringlerin her çeşitinden olduğu için eski setleri kullanmadığım için attım. Silah : RR81 Greatsword Meslek : Full Talisman Making Yerden Toplama alttan charda item kırma full.. Charın üzerinde Pocketlerda bulunmaktadır. itibarı gayet iyi sc veya rvr olsun tanınmış Dps Chosen, Her Setten bulunduğu için her şekle giriyor char. Son Pach alınmıştır. Blacklisted online olan guildin lideridir. Gold durumu devamlı online olduğum için düşüktür. Yüklü miktarda emblem, madalyon, insignia ve crest - Hepsinden vardır. Umarım charın itibarını koruyabilicek bir alıcı olur. ilgilenenler ; [email protected] veya 536 419 7889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Video yakında gelicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar