Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek bir soru.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asıl tuzak benim düşündüğümdende saçmaymış[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hiç beğenmedin bu mantığı
ayrıca 1 ve 0 olarak bakarsan
bi olayın gerçekleşme şansı 1 dir
olmama şansı 0 dır
şeklinde gider
olmadı beenmedim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
Sarı bilyenin torbadan çıkma $ansı %50'dir bilye torbadan ya çıkacaktır yada çıkmayacaktır.
said:
zgrw, 26 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
ben yetkilerimi kullanarak son bilyeyi yeşil yaptım :)
bu durumda
üst üste1 defa sarı gelm olasılığı 1/5
said:
Prawler, 26 Ağustos 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
son bilye sarı değilse 2/10
son bilye sarıysa 3/10

son bilye yoksa 2/9

bizler demiştik . durum budur .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vallahi bayılıorum bu soruya daha biri doğru cevap veremedi birini bulsam böyle alnından öpücem , bu arada harbi 11 bilye yapmı$ım bizde ne yaptığımızı bilmioruz ki :p[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
böyle basit bakarsan hayata bu hayat seni sindirir yan, %50 sindirir veya %50 sindirmezde diyebilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
Doğru cevap ;
Sarı bilyenin torbadan çıkma $ansı %50'dir bilye torbadan ya çıkacaktır yada çıkmayacaktır. Yani mantıklı dü$ünürsek buradaki herkez bundan sonra hayata böyle baksın hep bu gelsin aklınıza o zaman hata yapma olasılığı azalır hiç yoktan :p
* yeep *

Seni Hulya matere havale ediyorum.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
doğru cevabı bulan bulamazsın çünkü cevabın yanlış
ayrıca
bu şeye benzedi öss yi kazancammı kaybetçemmi
onca kişinin arasında kazanma ihtimalim varmı yokmuyu düşünmede
kazandım yada kaybettim diye bak
kaybeden tarafda ol ondan sonra[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 26 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
böyle basit bakarsan hayata bu hayat seni sindirir yan, %50 sindirir veya %50 sindirmezde diyebilirsin

Hayatı kafaya almassan bunca zamanı bo$una geçirirsin ya yaparsın ya yapmassın sonra pi$man olacağın $eylerde böyledir yapmak istersin ama zaman akıp gitmi$tir. Olaya $u açıdan bakanlar çok ya yapsam babam kızar 1 annem kızar 2 eni$tem kızar 3 vs vs ...[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 26 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
felsefe yapmayın la bana!
desene spawn bi sorusordum cavabını bende bilmiom diye.

hayret bişi
lol :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
Ne atladun hemen cevabı verdın bekleseydı bı hele be 15 dk olmadı daha[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek...
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
olmaz bunu düşünce sistemine ve mantığa vurma
anlatmak istediğini farklı bi şekilde anlat
matematiğin ve işlemlerinde
yanlış yada gizli anlamlarla ifade ederek asıl anlatılmak istenenin gizlenmesinede acayip karşı biriyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 26 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
doğru cevabı bulan bulamazsın çünkü cevabın yanlış
ayrıca
bu şeye benzedi öss yi kazancammı kaybetçemmi
onca kişinin arasında kazanma ihtimalim varmı yokmuyu düşünmede
kazandım yada kaybettim diye bak
kaybeden tarafda ol ondan sonra

o açıdan hiç bakmam kendime soracağım soru farklıdır , kazanma $ansım %50 kaybetme $ansımda %50 yani dengedeyim kendimi stresse sokmuyorum yani anlıyacağın.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 26 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
felsefe yapmayın la bana!
desene spawn bi sorusordum cavabını bende bilmiom diye.

hayret bişi

aahuauhau :)[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
matematik sorusu olarak bu sınavda çıkarsa torbadan sarı bilye çıkma olasılığını %50 işaretlermisin benim için

[Bu mesaj Angelfire tarafından 26 Ağustos 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öhüöm öss de ilk %20 üniye yerleştiriliyor . kısaca kaznma şansın %20 kaybetme %50 gibi olur senin gibi düşünürsek .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 26 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
böyle basit bakarsan hayata bu hayat seni sindirir yan, %50 sindirir veya %50 sindirmezde diyebilirsin

Hayatı kafaya almassan bunca zamanı bo$una geçirirsin ya yaparsın ya yapmassın sonra pi$man olacağın $eylerde böyledir yapmak istersin ama zaman akıp gitmi$tir. Olaya $u açıdan bakanlar çok ya yapsam babam kızar 1 annem kızar 2 eni$tem kızar 3 vs vs ...

eğer sen hayatın içine atarsan kendini sadece %50 lik şans mantığına güvenerek o hayat seni ham yapar üstünede sindirir bir güzel, asıl pişman olacağın şeyler zamanında kendini kör bir şekilde yaktığın şeylerdir ah keşke bu yönünüde düşünseydim ah keşke şunuda hesaba katsaydım diyerek. Sonradan açılır gözlerin ama bir işine yaramaz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
okuduğum kitaptan sadece bir soru sordum 1000 ki$i gelmeyin la :p bende böyle bakmıyordum eskiden dünyaya ama tavsiyem " ben dünyanın en akıllı insanıyım! " kitabını okuyun anlarsınız o zaman bi$ey demiorum :p dünyayada bakmıorum artık hiç bir $ekilde 10 dakikada 100 ki$i üzerime gelmesin daralırım. :p sinirlendim yatcam. ii geceler. Kafanızı yorun biraz :)[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
Gecenın 1.30 da ugrastıgımız seylere bak heh he Hadı bılye oynıyalım *!bilye atar, kaçar*[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek...
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Sakat bi mantik Ardeth hayatin boyunca yapicagin yanlislardan korkamassin.

Sakat bir mantik Spawn hayatin boyunca yapicagin yanlislari umursamamazlik edemessin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
ohho öyle her okuduğumuz kitapların etkisi altına giriyorsak tehlikeli, yazar var yazar var. Bu dediğini anlamak için kafa yormaya gerek yok ayrıca pembiş camlı gözlükler taksak yada polyanna ile bir kaç gün geçirsek yeter...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...