sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arkadaşlar codec'lerimin ağzına sıçtım. bunları add/remove'dan başka kaldırmam gereken bir yer var mı? ayrıca paket halinde değil de tek tek install etmem gereken codecleri söyler misiniz? böylece birbiriyle çakışmıcak codecler %100 olarak. veya güvenilir bi tane codec pack söyleyin onu da deniyim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kazaa lite codecpack i yukledinmi derdin tasan kalmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valla kalıyor ya =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o zaman nimo codec pack 5.1 yükle ya da türklerin yaptıı ufkabakan 3.0 kod çözücü paketini yükle . bişicii kalmaz sabonis[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 direk divx.com'daki paketi yüklemeyi denedin mi? benim de bu tip sorunlarım oldu ve direk onu yükledim sorun kalmamıştı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar