EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sanane.com da ayrıntılı açıklama falan var ben indiriyorum şunu first person strateji imiş[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ne diyeceğimi bilemiyorum hani "gün" ile başlıyor.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben topici benim gibi modu sonradan farkedenler için açtım :P çıkalı çok oldumu yaw? :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bir ara ben açmıştım forum sanırsam... olum bari sen yapma, tamam başkaları yapıyor... şu üstten aramayla aratsaydın ya.. neyse aramıza hoşgeldin. QAOSbringerım, seni sananeden görmekten mutluluk duyarım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende milletin verdiği gazla başlamıştım marinelik fazla sarmadı alien oluncada skull oynadım biraz sonra baydı çok gıcık çünkü adam akıllı kapışamıyon hemen ölüyosun çok iyi diil bence[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oyun çok zevkli. ama tabii cs oynuyanları fazla enterese etmez. amaç, takım olayı. Tabii kahramanlığı sevdiğimiz için, sıkılıyoruz oyundan.[hline]So many jobs, so little time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Oyun dehsetengiz güzellikte. Bizim kafeye yukledim ben lvl ın verdiği cd den eve de yukleyecem de cs 1.6 yı bekliom nasılsa cs 1.6 cıkınca bi dergi wercek cd sini onu alacam yuklucem ns oynucam :). cok akıllıyım kardesim ben ya :lol: . Dial Up war Dl edemiom. Bide oyun cs 1.3 Retail vs üstünü istio yuklemek icin o yuzden oynayamıom evden :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 oyunu level da anlatıyor.Galiba kendisini de cd de vermişlerdi (purak abi geç kalmış heheh)[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar