moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Karakter bu http://www.wowhead.com/profile=eu.frostmane.rakhf#inventory bundan nolur. aynen questlere dungeonlara devammı yoksa git şunu öğren, şunu al dediğiniz bişey varmı ? Yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 questler sana yol gösterir abi. devam 80 olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dungeon yapmaya devam go go ilk defa oynuyorsan quest yap ama bayadabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sıkılınca çıkıyorum yada dungeon a giriyorum. yalnız gezmek sıkıyor asıl. demin iki tane tauren paladin gördüm adamlar ne güzel beraber yapıyolar tüm questleri. bana asıl adam lazım. bu arada daha hızlı mount ne zaman nerden alabilirm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 e girsene vay ak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lvl 40 da alınıyor mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 vayak tayım zaten. benim seviyede adam görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sen onların sevıyesıne in o zaman : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 2 kişi lvllemek daha zor boost ya da raf olmayınca. Questlere aban, boost falan bulursan hemen koştur. Dungeonlara dungeon questi buldukça gir. Zaten questleri hunterla hızlıca yaparsın ve 32-60 toplasan 15 saat played alır. 15 saat played de 60 70'e desen, 70-80'de Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 eski said: sen onların sevıyesıne in o zaman : ) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar