elma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 elimde bayaa bi film var. bunlara kapak nerden bulurum. yani sadece resim lazım bana. print edicem printırımdan. böle dialer sokmayan sağlam bi database i olan bildiğiniz cover sitesi var mı[signature][hline]www.elma.forumu.com
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 valla dün gece yattığımda bende düşündüm nereden bulabilirim diye.. Banada bulun.........[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
arian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mega-Search olabilir belki.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 25 Ağustos 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
banshee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 http://www.cdcovers.cc/[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cdcovers. cc yi denedim ama gain gibi bişi sokuyo yese basmanı istiyor. up şöle bi hafiften[signature][hline]www.elma.forumu.com
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 imdb.com'da tüm filmlerin tanıtımları oluyor. genelde posterleri de oluyor. o posterlerin şekillerini değiştirerek kapak yapabilirsin[signature][hline]Nickim Bonkraşır diye okunduğundan, Bone, Bon, Bonecrusher, Bonkraşır diyin ama nolur Bonec demeyin. Eğer zor geliyorsa QAOSbringer da diyebilirsiniz, bir ara secondary nickim idi..
Öne çıkan mesajlar