elma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 elimde bayaa bi film var. bunlara kapak nerden bulurum. yani sadece resim lazım bana. print edicem printırımdan. böle dialer sokmayan sağlam bi database i olan bildiğiniz cover sitesi var mı[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 valla dün gece yattığımda bende düşündüm nereden bulabilirim diye.. Banada bulun.........[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mega-Search olabilir belki.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 25 Ağustos 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 http://www.cdcovers.cc/[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cdcovers. cc yi denedim ama gain gibi bişi sokuyo yese basmanı istiyor. up şöle bi hafiften[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 imdb.com'da tüm filmlerin tanıtımları oluyor. genelde posterleri de oluyor. o posterlerin şekillerini değiştirerek kapak yapabilirsin[signature][hline]Nickim Bonkraşır diye okunduğundan, Bone, Bon, Bonecrusher, Bonkraşır diyin ama nolur Bonec demeyin. Eğer zor geliyorsa QAOSbringer da diyebilirsiniz, bir ara secondary nickim idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar