Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yanındaki heyecanlı arkadaş yüzünden dayak yemek de fenaymış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 niye film çekiyosunuz ki hadi bi şekilde süpersonik güçlerinizle o an dövdünüz adamları sizce orda mı kalcak o iş? o kafadaki hiç bir tip 2 veletten yediği dayakla kalmaz nası benzetirlerdi bilmiyoruma artık akıllı olun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LucifeL said: Bir kere en başta suçlusun park gibi alanlarda alkol almak yasak madem bu kadar konuşuyorsun neden orada içersin ki. kasaba delikanlısımı kesilcek o halde bu adamlar gitsinler polisi arasınlar. böyle bi zihniyet yok. heleki izmirde çok hoş otobüs beklerken bile alkol alıyoruz. gelmeyin göç etmeyin burayada burasıda bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yav said: niye film çekiyosunuz ki hadi bi şekilde süpersonik güçlerinizle o an dövdünüz adamları sizce orda mı kalcak o iş? o kafadaki hiç bir tip 2 veletten yediği dayakla kalmaz nası benzetirlerdi bilmiyoruma artık akıllı olun olmvelet mi ? hepsi 17-18 yaşında oranın apaçileriydi velet olan onlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yav said: niye film çekiyosunuz ki hadi bi şekilde süpersonik güçlerinizle o an dövdünüz adamları sizce orda mı kalcak o iş? o kafadaki hiç bir tip 2 veletten yediği dayakla kalmaz nası benzetirlerdi bilmiyoruma artık akıllı olun olm film değil ki ben dayak yeme ihtimalini kabulleniyorum ama olaya analitik yaklaşıyorum. pozitif ve negatif feedback olayı. şimdi sen orda gidersen ya da hiç bişey yapmadan adamdan dayak yersen bu adama pozitif feedback olur ve bu tarz davranışlarını arttırmasına sebep olur. en azından yüklü miktarda adamın canını acıtabilirsen negatif feedback olur. bu durum tabi adamın düşüncelerini değiştirmeye yetmez (onun için bir bodruma kapatıp her gün medieval gitmek lazım) ama en azından bu tarz hareketleri sergileme olasılığını azaltır. basit canlılar bunlar o yüzden basit düşüneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dayak yeme ihtimali göze alınır da, şaçma sapan bi sebepten böğrüne bıçak falan yeme ihtimali artık ağırlık kazandı. ayrıca hatırlatırım ki erkekliğin 10'da 9'u kaçmaktır. karşı taraf tamam haksız; ama bu taraf da olayların kontrolünü kaybetmiş, kendini saçma bir pozisyona sokmuş. bi de adam yanına gelip postayı koyduktan sonra yapacağın çok az şey seni kurtarır. adam yanına gelip ağzını ilk açtığında başına gelecekleri anlayıp o şişeyi çakamadıysan ağzına, sen o dayağı yersin arkadaş. o yüzden senaryo yazma bize burada ardeth eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sokakda içki ve sigaraya karşıyım. Uymayanları da dövmek gerekmez. Sigara içmem, içkiyi evimde içip sarhoş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Llama said: LucifeL said: Bir kere en başta suçlusun park gibi alanlarda alkol almak yasak madem bu kadar konuşuyorsun neden orada içersin ki. kasaba delikanlısımı kesilcek o halde bu adamlar gitsinler polisi arasınlar. böyle bi zihniyet yok. heleki izmirde çok hoş otobüs beklerken bile alkol alıyoruz. gelmeyin göç etmeyin burayada burasıda bozulmasındevamını okudun mu yazının?ben zaten adamların hayvan olduğundan bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mulgear6 said: muştaymış! muşta iş gördü olummm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aga çakamadın mı elindeki şarap şişesini birinin kafaya en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sonra o kırık sarap şişesiyle de ağzını yüzünü keserlerdi herifin zııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 huun said: adam yanına gelip ağzını ilk açtığında başına gelecekleri anlayıp o şişeyi çakamadıysan ağzına, sen o dayağı yersin arkadaş. o yüzden senaryo yazma bize burada ardeth eheh o biraz piskopatlık olur arkadaşım herif daha konuşmadan "sen bana küfredecedin belliydi halinden" diye adamın ağzına şişeyi çakmakla o adam olmak arasında çok da bir fark yok heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Keske evden techizati alip geri donseydim diyen tip icin super akil cidden. Bi dahakine oyle yapar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çağırsana senin örgütü davanız için savaşın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 di said: Bi dahakine oyle yapar artik. sdafasgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LucifeL said: Llama said: LucifeL said: Bir kere en başta suçlusun park gibi alanlarda alkol almak yasak madem bu kadar konuşuyorsun neden orada içersin ki. kasaba delikanlısımı kesilcek o halde bu adamlar gitsinler polisi arasınlar. böyle bi zihniyet yok. heleki izmirde çok hoş otobüs beklerken bile alkol alıyoruz. gelmeyin göç etmeyin burayada burasıda bozulmasındevamını okudun mu yazının?ben zaten adamların hayvan olduğundan bahsettim. sen de topiğin devamını okusaydın. kanundan alıntılarla açıkladık "park gibi alanlarda alkol almak yasak" diye bir şey olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dolaylı yoldan yasak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hukuk literatürüne yeni mi girdi bu dolaylı yoldan yasak? sarhoş olup çevreyi rahatsız etmek yasak deniyor orada. buradan parkta içki içmek yasaktır çıkmaaz. bu tarz yasaları yerel yönetimler belirleer. istanbul valiliğinin böyle bir tebligatı var mıdır yoktuur. bu kaadaar. bak dolaylı yoldan yasak mantığını yaparsak. sarhoş olup çevreyi rahatsız etmek yasak. içki sarhoş olup çevreye rahatsızlık vermeye sebep olduğu için içki içmek yasak. içki satımı dışarıda içki tüketimine sebep olduğu için yasak. arpa üretimi yasak vs.vs. yapılan hata ne? bir olaydan hep özel bir sonuç çıkacağını düşünme hatası. vardı özel bi ismi fallacy'li falan ama unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 iyi olmuş forumda karıya kıza yazmanın cezasını çekmişsin mehehe geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 geçince bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gecko said: dayak yediğini sanmıyorum ama bundan bayaa önceki bir topikte dayak yiyen adam salaktır vb. sözler söylemiştin, o yüzden hakkettin bunu hahahaha bu o herifti dimi lan ahahahhaaha e allahın sopası yok ki be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 parkta içerken polis gördüğünde kimlik sorup ceza kesebiliyor demek dolaylı yoldan yasak demek işte. he paşa paşa öderim 50 lirayı, şarabımı da içerim diyorsan o zaman tamam, tartışmaya gerek yok. polisleri sevmiyorum, tatil beldeleri hariç iyi niyetli davranacaklarını da hiç sanmıyorum bu tarz bir durumda. yerel yönetim, valilik falan hikaye. o tarz bir durumda polise desen yasak değil diye başına daha büyük bela alırsın. yalan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 izmride böyle dert yok gerçekten. çok nadir yeşilci bir polise gelmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 izmirdeki alman-türk üniversitesi bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 başlamadı bile sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar