Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Bu konuyu aradım ama bulamadım ben denedim ama olmadı şöle yaptım bi c:/ içine sphere kurdum bi de uo dosyasının içine kurudum.Uo dosyasının içindeki sphere.ini deki save scripts felan gibi şeyleri program files/ultima online/sphere/scripts yaptım. Buraya kadar herşey normal serveri açtım 2. sphereyi açmaya kasarken o olmadı 9. erroru verdi. Acaba doğru yolu nasıl?[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 serverlarin portlarini farkli farkli ayarla sphere.ini'den..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Tamam baba dediğin gibi oldu peki ben bunları nasıl aynı clientta toplıcam yani Locus Rw-Realm Quann LOCAL-RW Gibi nasıl yapcam?[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 1. serverin yani insanlarin client ile baglanacaklari serverin sphere.ini dosyasinda en sonda [SERVERS] diye bir bolum var. oraya eklemen lazim 2. serveri..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Baba ekledim ama yinede olmadı ekledikten sonra ikince serveride açiym mi uo nun içinden? Onun sphere.inisinede mi tanıtmam lazım?[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hiç denemedim fakat, sphere.ini nin içinde [SERVERS] XXXX 127.0.0.1 2593 XXXX 127.0.0.1 2593 gibi tanıtcan heralde serverı burdan olcak heralde.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Denedim olmadı ownerraven baggio yada vs. kişilerin ödevleri yoğunmuş öğretmenleri kızıyomuş gelemiyolarmış galiba :P[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ya guzel kardesim 2 tane serverida acacan farkli portlarda ve insanlarin baglanacagi ana serverin ini'sinde 2 serverinda adini,ipsini,portunu yazacan.. bu kadar..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 127.0.01 aynı ip oludgundan olabilir birisini 127.0.0.1 dierinide sphereserv.exe deki ip yaz bide ole dene[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erhanugur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ip den deil.!!![hline]ExOrCisT_____________________________ ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 [SERVERS] Odisseia Shard 127.0.0.1 2593 Odisseia Shard www.abazageyik.com 2593 Realm-Odi 127.0.0.1 2595 Realm-Odi www.abazageyik.com 2595 [EOF] Böle yaptım ama olmadı ya ben şifreyi ve pass i girince iki tane servera girmek istiyorum bu kadar zor bişi olmamalı bence yaaa[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 [SERVERS] Odisseia Shard 127.0.0.1 2593 Realm-Odi 127.0.0.1 2594 Burasi boyle yanlis hatirlamiyorsam, server portunu buradan degil SERVPORT satirindan degistireceksin, sphere'u baska yere de kopyalayip birininkini 2593 birininkini 2594 yap, ac ikisini de.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Baba saol okul bitişi cevapların süper oluyo :D Dün denemiştim olmad ben son mesajı yazdıktan sonra bi daha denedim oldu saolun herkes saolsun cevaplar için.[hline]ICQ:163960474 Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32499Bi bakın bu linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar