Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arkadaşlar karrdeşim oyun istiyo ama ona uo öretcek deilim heralde yani :D netten yukleyebiliceim surukleyici sıradan oyun varmı acaba bi kızın beyenebilecegi? Boyut önemli değil.. Teşekkürler..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sims derim bi de Bilgisayar Oyunları bölümü derim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 walla benim fı$tığım 8 yaşında ve nette barbie vb. hakkında ne kadar küçük oyun varsa hepsini bitirdi :D ama 14 yaş için hmm..ne bileyım bazı küçük cadılar araba yarışı oyunlarınıda severler ama o severmi bilmem..onun dışında sims trzı oyunlar olabilir..şimdi rafa baktım gözüme ilk çarpan Theme Park World oldu mesela 3 sene öncesinin felan oyunu ama çok güzeldi..sanırım buna benzer onlarcada oyun çıkmıştır.. bu kadar geldi aklıma :)[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Önermem.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Önermezsen mesaj yazmak zorunda deilsin????[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mehuehue kopar Cm oynasın ben Cm ye 8 yaşımda başladım 11 yıldır da zevkle oynarım[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kızmısın? :) Sims olabilir ha tesekkurler de nettne nası cekcem ya taa beşiktaşa gidemem bi oyun için :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sims derim,kaldır poponu git derim. :P[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ne kızı lol Cm oynayan kız mı olur !?!?!?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lol başlığa bak bi :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh [Bu mesaj Chiptech tarafından 24 Ağustos 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ewt başlığı en son okudum utandım :utaniem: neyse o zaman bir Mmorpg oynat ona skill kasmayı öğret o kassın sen action yap :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sims tarzı oyunlar (simülasyon), araba yarışı, motosiklet yarışı, üç tekerli bisiklet yarışı. ya da kızın ce telefonuna 100 kontör yükle, hiç derdin kalmaz.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bilimum Platform oyunları.Mario filan.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 14 yaşında kız çocuğu sevmeez öyle şeyler. sevse bile dakika başına 4 kere ölür, başının etini yer.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sonunda Tycoon kelimesi olan tüm oyunlar zevklidir zararsızdır. Sim Theme Park da çok eğlencelidir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Boşver bir kere Silent Hill oynat bir daha bilgisayara adım atamaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hiç bi oyuna alıştırma, aman diyim sonra bilgisayarının başından kalkmaz :) Ama diyosan sorun diil benim için, Caesar III, Zeus gibi şehir kurmalı oyunları çok seviyor kızlar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Half life serisinden başlasın o yaşta..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaFarga Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Monkey Island, Stick, Hercules, Alaaddin ve bunun gibi oyunları deneybilirsin severek oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bende supermarop vr sor bayana beyenırse yollrım :) bak 2d he son versıon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ingilizcesi var mı yok mu o da önemli... az bişi varsa gba oyunları, pokemon filan süper olur. daa basit bişiler için disney oyunları öneririm aslan kral aladdin tarzan filan gibi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bence underground u ogret yada u.o da para kasmak ıcın onada karekter aç gıtsın balıkçıları dolaşıp balık alsın ne gusel işte daha ne ıstıosun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi kız 14 yaşında 9 değil yalnız :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: axedice, 24 Ağustos 2004 14:00 tarihinde demiş ki: Hiç bi oyuna alıştırma, aman diyim sonra bilgisayarının başından kalkmaz :) Ama diyosan sorun diil benim için, Caesar III, Zeus gibi şehir kurmalı oyunları çok seviyor kızlar. aslına bakacak olursak.. benim bilgisayar bozuldu onun bilgisayarına el koymuş durumdayım şuan :D said: horacegoesskiing, 24 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: ingilizcesi var mı yok mu o da önemli... az bişi varsa gba oyunları, pokemon filan süper olur. daa basit bişiler için disney oyunları öneririm aslan kral aladdin tarzan filan gibi. var abi de 14 yaşında yani o kadar cocuk diilde yani icq yu örenmesinden iyidir o oyunlar yine.. :horace:[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cd olarak -shrek2 -nemo -simpsons:hit&run[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar