xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 böyle red alert hell march müziği tarzı vokalsiz güzel müzik arıytorum . böyle pvp yaparken falan gaza getircek şekilde. önerileriniz için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NaUmMticKRU 20 saniye felan vokal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7nY-XDF_Ask http://www.youtube.com/watch?v=ak6M4blISuA&playnext=1&list=PLEA26D124783076D8&index=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 muhtemelen istediğin gibi değil ama blotted science var, herkes dinlesin diye yazıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mükemmel insanlar var bunu yapan. Alfabetik sıraya göre yazıyorum alfabetik sıraya göre aklıma gelenleri: 7 for 4 A New Silent Corporation Animals As Leaders Cloudkicker Explosions in the Sky God Is An Astronaut Helmet Of Gnats Liquid Tension Experiment Lord Of Mushrooms MONO Relocator Scale The Summit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pvp yaparken manowar dinleyeceksin bağıra bağıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pvp de gaza getirecek metal rock demiş adam sen MONO yazmışsın MONO ile anca pirinç ayıklarsın evde oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ben sadece başlığa baktım ama. Utanmadan da söylüyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 leave that thing alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abooov God Is An Astronaut bayaa iyimiş, bilmiyordum. vokalsiz rock/hardcore/metal varsa daha süper olur, bişeyler yaparken daha keyifli oluyor, iş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 periphery'nin albümünün enstrümental versiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 pvp yaparken son mohikan dinle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Fistan said: pvp de gaza getirecek metal rock demiş adam sen MONO yazmışsın MONO ile anca pirinç ayıklarsın evde oturup epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bcHaKavOysM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 GERGE said: Animals As Leaders Explosions in the Sky God Is An Astronaut Liquid Tension Experiment Relocator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 paul gilbert sonra hmm... paul gilbert bide paul gilbert yok bunlari beyenmedim dersen paul gilbert oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 paul gilbert in freddie nelson la cikardigi albumu oneririm ben vokalsiz paul gilbert cok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 1 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pascalnouman said: paul gilbert in freddie nelson la cikardigi albumu oneririm ben vokalsiz paul gilbert cok sıkıcı olur mu yaf, o enstrumental sarkilarin hemen hemen hepsi saheser kivaminda. aha bak bu harika otesi bisi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 videolari gorebilen sarki isimlerini yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pascalnouman said: GERGE said: Animals As Leaders Relocator Çoğu insan bu iki grubu bilmez. Kesin dinleyin. İkinci özellikle favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben de bu seneye kadar bilmiyordum ocak gibi BB.com forumunda gezerken rock thread of the day die bi baslik kesfettim sonra olaylar gelisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nT1H-18HwYU bu kadar vokal rahatsız etmiycekse two steps from hellden bayağı pvp müziği çıkar. oldukça orkestral haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar