Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 - New York'ta 5 minare filmini izleyip anladığım kadarıyla film New York'ta geçiyor diyebilmektir . - Akvaryuma rakı damlatıp rakı balık yapmaktır . - Geçen Okul Taşıtına Bindim . Anladığım Kadarıyla Okul Değil Öğrenci Taşıyorlardı diyebilmektir . - Çizgisiz kağıda yanlış basmışlar diye çizgiler yapmaktır . - Keşke guiza gibi futbol oynasaydım demektir - Eşeğe altın semer takıp eşşek yine eşşekmi die gelip kontrol etmektir . - Geçen gün havada kuş gördüm inanırmısın uçuyordu diyebilmektir - Saklambaç oynarken Allahın verdiğini kuldan saklayamam deyip saklanmamaktır . - Geçen gün sular kesikti elektrik faturasını ödemeyi unuttum herhalde diyebilmektir . - Sağa sinyal werip sola dönmektir . - Serçe parmagını prize sokabilmektir . - Geçenlerde Testere 3D ye gittim, anladığım kadarıyla olay Marangozda geçiyor diyebilmektir . - Boş otobüste ayakta durmaktır . - İyi ki yabancı ulkede doğmamısım cunku bn yabanci dil bilmiyorum diyebilmektir . - Avatar'ı 9 Kere İzledim Anladığım Kadarıyla Film Uzayda Geçiyor diyebilmektir . - Geçen derste öğretmen bize test verdi anladığım kadarıyla olay 4 şık arasında geçiyor diyebilmektir . - Çok ilginç tesadüfe bakın annemle babam aynı gün evlenmiş diyebilmektir . - Bilgisayar faresini fare zehriyle öldürmeye çalışmaktır. - Kaybettiği kalemini googlede aramak demektir . - Çorbayi catalla icmek demektir . - Geçen sene Fransaya gittim inanır mısın 5 yaşındaki çocuklar bile fransızca konuşuyolardı diyebilmektir . - Dokunmatik telefona tuş taktırarak yurdum insanının yanında olmaktır . - Titaniği 6 defa izledim, sanırım olay gemide geçiyor diyebilmektir . - Arabaya binerken her ihtimale karşı motor kaskı takmaktır . - İyiki suda doğmamışım çünkü yüzme bilmiyorum demektir . - Pc donunca üstüne sıcak su dökmektir. - Facebookta birini ekleyip adın ne diye sormaktır . - Dolmus söförüne öndeki arabayı takip et demektir . - Futbol sahasında basketbol topuyla voleybol oynayabilmektir . - Google'a ben yazıp kendisini aramaktır . - Karinizla ortak noktaniz ne diye sorulan soruya ayni gunde evlendik diye cevap verebilmektir . - Mahalledeki arkadşlarnı toplayıp selena'yı çağrmaya çalışmaktır . - İngilizce sözlükte almanca kelime aramaya çalışmaktır . - Osuruğunu eliyle tutmaya çalışmaktır . - Dogan gorunumlu ferrarı yapmaya calısmaktır . - Bir arkadasinin ev telefonunu arayip nerdesin diye sormaktir . - Salı günü Cuma namazına gitmektir . - Tavşandan şapka çıkarmaktır . - KPSS sorularını çaldıktan sonra, sınava girip 120 sorunun 60'ını yapabilmektir. - Ev telefonundan ödemeli atabilmektir . - Küçük sırları izleyip dizide sır aramaya çalışmaktır . - Çekirdeğin kabuğunu yıyip içini atmaktır . - Fatmagülün suçunu bulup polisi aramaktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çekirdek değil çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ellerine sağlık kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Facebooktan falan duyduğum şeyleri birazda kendi hayal gücümle birleştirip böyle birşey yaptım beğendiğinize sevindim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.incicaps.com/resimler/615161281342105707121279455172562481548034533460n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar