GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hititlerle ilgili bir tarihçe hazırlıyorum da ödev gereğince, google falan çare olmadı. Kartal, yükseklik, gücün kuvvetin simgesi de Hititlerin kullanma nedenini içeren daha derin bir bilgi lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kan almaya geldik çarşıya bayramlık geldik oğlanı aaaaaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Somon said: kan almaya geldik çarşıya bayramlık geldik oğlanı aaaaaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 tam figür değil sadece gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 eagleeye diye bir üye vardı, siyah saçlı felan, onu biliyorum ben. ha bi de film vardı eagleeye diye, daha izlemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 uzağı görme ileri görüş megola idee enel hak dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Dünyayı tanrılardan beş karış yukarılardan görmek imiş. Yaanii bu da tezimi bilinenin aksine Hitit imparatorlarının kendilerini tanrılardan daha yüce sayıyorlarmış genel olarak bilinenin aksine. Umarım yanlış çıkmam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 MasterHapLo said: heroes of might and magic de vardi eagle eye ozelligi karsi taraftaki herolarin spelleri ogreniyordu. bunu demeye gelmiştim asdfasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 herşeyi görmek herşeyi bilmek herşeye hakimiyet geleceği görmek de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 MasterHapLo said: heroes of might and magic de vardi eagle eye ozelligi karsi taraftaki herolarin spelleri ogreniyordu. derste onu demiştim de hoca anlamamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 noob hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar