Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunaldım! Ne yapılır?

snarveien

Öne çıkan mesajlar

Beyler bi fikir, bi öneri verin haftasonları sıkıntıdan patlıyorum hatta şu anda da öyle yapıcak hiçbişey yok feysbuk desen artık orda da yapıcak bişey yok bu saatlerde napılır ne edilir? akşama daha çok var dışarı çıkıcam ama şu anda yapılcak bişey söyleyin sıyırıcam kafayı evde birazdan!
Sosyal ağlarda paylaş

abi amma meraklı varmış elizabeth'e ahahah. @dylann, antalyadayım valla aslında dediklerin olabilir bi sahile gidip turlayabilirim ama hava kararmaya yüz tutmuşken çok kasvetli oluyor sahilde turlamak en iyisi bi kahve yapıyım kendime, sonra filmimi açıyım akşama kadar vakit öldüreyim ve sonra da gogo kafa dağıtmaya : )
Sosyal ağlarda paylaş

alıntılar

snarveien said:

cacodemon said:

aksam nereye?

la grange ya da jolly joker ya da pub boleyn olabilir ama şu anda jolly gibi gözüküyo sen de mi Antalya'dasın?

antalyalıyım ama yeni istanbul'a tasindim :( jolly planda olunca akla ilk gelen, mcdonalds da yemek ardindan starbucksda kahve vs, sonra da üst kata direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

snarveien said:

ya herşey iyi güzel de tek başına bi zevki olmuyo ki muhabbet yok bişey yok bunalım takılıcak dermanım da yok ki hiç sevmem belki de şehrin nimetlerinden faydalanamıyorum bilmiyorum :)

@seele;
nereye gidiyoruz? :)-D

abi icmeye gitmiyormuyuz. iki tane hatunda var cagirirsam gelirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...