Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eagleeye'ın özelliklerini yazdığı gitarı bulmuştum, kullanasım geldi.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Aldım israfil'in borusunu. Bu arada karaoke istemiyoruz dersek fayda edecek mi? Biz hayır diye bağırıp çığırıyoruz :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Eyvallah diyelim. Bu arada çok ayıp o tabiri kullanman :) Allah'ım o 12. pati ne kadar şanssızmış. Kaçırdı güzelim şarkıyı. Şarkıcı ile Sam'in mükemmel uyumunu ve arada "Blibip" şeklinde geçen bilinmeyen sözü :P Arada kaçırdığı sözleri ve attığı gitar solosunuda ekleyeyim hemen :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. [Bu mesaj Solufain tarafından 26 Ağustos 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/522854-diablo-1-in-hastasy-oldu%25c3%25b0um-gitary/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Diablo 1 in Hastası olduğum gitarı :) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Aldım israfil'in borusunu. Bu arada karaoke istemiyoruz dersek fayda edecek mi? Biz hayır diye bağırıp çığırıyoruz :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Eyvallah diyelim. Bu arada çok ayıp o tabiri kullanman :) Allah'ım o 12. pati ne kadar şanssızmış. Kaçırdı güzelim şarkıyı. Şarkıcı ile Sam'in mükemmel uyumunu ve arada "Blibip" şeklinde geçen bilinmeyen sözü :P Arada kaçırdığı sözleri ve attığı gitar solosunuda ekleyeyim hemen :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. [Bu mesaj Solufain tarafından 26 Ağustos 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar