Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 :tebrikz: mutlu yıllaar sanaaaaaa[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix)Üstüne Şehir Örten Şehirwww.heavymetaltr.com/forumEn uzağa ben işeyecem![Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Ağustos 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iiki dogdun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angeel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eee kardeşim... nice sağlıklı, mutlu, başarılı, şanslı, mutlu, aşklı, huzurlu yıllara beraberce inşallah... zaman zaman hayatımdaki en kötü şeylerden biri olmayı başarabilsen de, "ya ben bunu hiç sevmiyorum artık!" dedirtebilsen de, minicik(!) pazularını arnold schwarzenegger edasıyla üç saniyede bir göstersen de, ingilizce telaffuzunu geliştirmek için gizli gizli lyric indirip şarkıları ordan okuyup söylesen de, kum torbasıyla beni ayırt edemesen de... seni seviyorum... bu arada şu an getirdiğin soda için sağ ol! ;) pasta da süper hani.. annem seni iyi ki erkek doğurmuş.. :) mucxxx... doğum günün çok ama çok kutlu olsun... "adult" kardeşim benim... :)[signature][hline]Angelus.. The demon with a face of an angel.. Angel.. The vampire with a soul.. [Bu mesaj angeel tarafından 25 Ağustos 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Başak Burcu rules... İyiki doğdunuz bugün doğanlar. Bende bugün doğdum malum :) Başak'lar titiz,akıllı,kurnaz,düzenli,duygusal ve romantik olurlar.Ha ayrıca birazcıkda sinirli olurlar ama sevmedikleri kişilere karşı :)[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio DJ www.radyodinle.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar