Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 çççaaakkkaaalll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kıza sahip çıksaymış ne demek lan. köpek mi kız. tasmayla mı dolaştıracak. burda suçun %70 i kevaşede. %30 u sende. hırsızın hiç mi suçu yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 gerçi şimdi düşündüm, öteki elemanda öyle bi kevaşeyler nişanlandığına göre ne olduğunu biliyodur o da geniştir baya. bi threesome yakışırı bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ulan amma nefret varmış asistanlara hhaha :D öğrenciyken de hovardaydım ki ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 asistanların çoğu gıcık ya. ama bizim okulda da çok yakışıklı bi asistan vardı ya. çok da tatlıydı. solcuydu. attılar işten pislikler. bak aklıma geldi üzüldüm yine =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 selam bella. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kızın suçu %60 - Açıklamaya gerek yok, yamaha gibiymiş kız Kızın sevgilisinin suçu %20 - İnsan egzozundan çıkan gazdan bile anlar kaç km'de olduğunu Senin suçun %20 - Trafik kurallarına uymamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. hammerzeit said: lisanstaki erkeklerin ağır küfrettiklerini biliyorum ama arkamızdan. :) ulaşamadıkları süt gibi hatunlar yatağında lan! daha ne. :) :) hammerzeit said: çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. hammerzeit said: buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. hammerzeit said: Alexi_Septimus said: İzmir'de sevişilmesi bir kriter değil arkadaşlar maalesef, kızlar teklif ediyor mu, etmiyor mu konu bu. asistan oldugum icin bana ediyor kızlar teklif. hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten. Bitanede benim için vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hammerzeit said: selam bella. :) paticik albüme alalım seni sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kızın sevgilisinin hiç suçu yok. bir insan bir insanı aldatmayı/kandırmayı kafaya koyduysa gayet de yapar, ruhun da duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 olitere said: hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. hammerzeit said: lisanstaki erkeklerin ağır küfrettiklerini biliyorum ama arkamızdan. :) ulaşamadıkları süt gibi hatunlar yatağında lan! daha ne. :) :) hammerzeit said: çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. hammerzeit said: buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. hammerzeit said: Alexi_Septimus said: İzmir'de sevişilmesi bir kriter değil arkadaşlar maalesef, kızlar teklif ediyor mu, etmiyor mu konu bu. asistan oldugum icin bana ediyor kızlar teklif. hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten. Bitanede benim için vursun abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Suç olarak olayla ilgili suç değil, kızı tanımakla ilgili suç. Bi şekilde anlarsın aldatılmayı. Yani açıksız bişey yok. Mümkün değil. Elbet bi tongaya düşecektir. Fazla güvenmişse yine suçludur, aşırı güven de mezhebi genişliktir bi yerde. Elbet suçun bi bölümü çocukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hikaye yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 olitere said: hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. hammerzeit said: lisanstaki erkeklerin ağır küfrettiklerini biliyorum ama arkamızdan. :) ulaşamadıkları süt gibi hatunlar yatağında lan! daha ne. :) :) hammerzeit said: çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. hammerzeit said: buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. hammerzeit said: Alexi_Septimus said: İzmir'de sevişilmesi bir kriter değil arkadaşlar maalesef, kızlar teklif ediyor mu, etmiyor mu konu bu. asistan oldugum icin bana ediyor kızlar teklif. hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten. Bitanede benim için vursun dasdasf yağız delikanlı sataştı işte, patiye ne olacak napcam :((( diye konu açmaya mı koşacaktın yani bu muydu planın? İlk mesajı şaka olarak yazmıştım da bu şaka değil, umarım çocuk ipman'in torunu falan çıkar da çok sağlam bir dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 umarım senin ağzın burnun dağılır kızın X'i Y'si dağılır çocukcağız da adam gibi ilişkiler yaşar ömrü boyunca bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bella said: kızın sevgilisinin hiç suçu yok. baya saf bi çocukmuş yahu. aldatan kendi öyle sanıyor ruhu bile duymadı oh diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 14. saniye patilere gelsin http://www.youtube.com/watch?v=y1jMFmVqNiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dartanian said: Hangi üniversitede asistansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 süt gibi hatunu yatağa almak hatunla aynı seviyedeyken ona kendinden başka bişey veremeyeceğin zaman marifet ama o vakit yetemeyince demek ki böyle kıza menfaat oluşturabilecek 1-2 basamak yukarıya çıkıp ordan meyva toplamaya çalışmak gerekiyor ki godoşluktan başka bişey değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dartanian said: Dartanian said: Hangi üniversitede asistansın? adam quote ile geliyor tekrar tekrar ahaha. yok söylemicem, başkasını stalkla pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dartanian said: Hangi üniversitede asistansın? çok beklersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yok manisalıydın Cbü mü diye merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Normalde banane derim yapmam şu yapacağımı ama cidden içimden bu geçiyor şuan.. hikayenin benim kafamda görüntüsü şöyle oldu.. hammerzhedehödö:selam kız:kaybol hammerzblabla: ben asistan kem küm O_o kız; reddeder hammer; ısrar eder sonuç lastikleri inmiştir bir de msj almıştır mutlu son O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 asistanların en sevdiğim yönü, etrafında dolanan kızları elememi sağlayıp seçim yapmamı kolaylaştırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 lan adamın asistan oldugu falan yok hayal aleminde yaşıyor bence ya okulda 7. senesi asistan oldum ben kafasında ya da öyle bişey haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar