Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Almanyaya gidiyorum siparis veren olursa getirebilirim. 8 haziranda geri donecegim. bu persembe gidiyorum. normal fiyatinin ustune 5 euro koyacagim sadece. pm[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Byé Lalu kehke :) Adam toptan satıyor :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 turk parası olarak ne kdr olacak peki fiyat bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 öle bulamassin öpe öpe alcan netten 1 haftada gelir :)[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ayrica bu adamin napcai belli olmas alir paralari geri dönmes filan hahhaha[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 baba napalım işte... netten alamıyorum boyle bi şekilde alma mgerek artık birine aldırıcaz mecburen bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ayrıca netten soyletemiyorum şu an kredi kartı yok elimde bir aya kadar elime geçer bi kart ama şu an almak istiom ben gerçi oss de var ama...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Oss varsa sabrediver 1 ay bence.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 lan aluv ne parasi alip ne kacmasi aypi yahu :) ben alicam getiricem ondan sonra verirler parayi isterlerse.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tamam bab sen al gel elinde fazla olursa bi box ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ben su anda Almanyadayim vede fiyatlar internetteki gibi ucuz degil soyleyim. Su anda gold edition ( si ve daoc beraber) 47.5 euro. Heryerde bu fiyat ayni, yani daha iyi netten getirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar