Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Almanyaya gidiyorum siparis veren olursa getirebilirim. 8 haziranda geri donecegim. bu persembe gidiyorum. normal fiyatinin ustune 5 euro koyacagim sadece. pm[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Cute_X Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Byé Lalu kehke :) Adam toptan satıyor :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :)
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 turk parası olarak ne kdr olacak peki fiyat bu durumda
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 öle bulamassin öpe öpe alcan netten 1 haftada gelir :)[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold]
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ayrica bu adamin napcai belli olmas alir paralari geri dönmes filan hahhaha[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold]
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 baba napalım işte... netten alamıyorum boyle bi şekilde alma mgerek artık birine aldırıcaz mecburen bi şekilde
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ayrıca netten soyletemiyorum şu an kredi kartı yok elimde bir aya kadar elime geçer bi kart ama şu an almak istiom ben gerçi oss de var ama...[hline]Anarchy owns
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Oss varsa sabrediver 1 ay bence.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 lan aluv ne parasi alip ne kacmasi aypi yahu :) ben alicam getiricem ondan sonra verirler parayi isterlerse.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tamam bab sen al gel elinde fazla olursa bi box ben talibim
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ben su anda Almanyadayim vede fiyatlar internetteki gibi ucuz degil soyleyim. Su anda gold edition ( si ve daoc beraber) 47.5 euro. Heryerde bu fiyat ayni, yani daha iyi netten getirin...
Öne çıkan mesajlar