tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 wtfastsız oynayamaz oldum ben oyunu , o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 lowerping > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yourfreedom ve wtfast kullandım. Lowerpingi bilmiyorum. Wtfast iyidir ama. O kadar iddalı ise lowerping onuda deneyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 lowerping'in sitesine baktım da pahalıymış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Smoothping kullanıyorum ben de, 6 aylık 30 lira kampanyası var diye aldıydım, ghost session problemim vardı, sürekli düşürdü 1 hafta (aynı acc. 2 kere açılıyormuş, kickliyor sistem de) Adamlarla konuştum ettim düzelttiler, bir de 1 ay eklemişler süreme. Stabil 55ms oynuyorum, denedim kopuyor mu diye 38 saat falan açık kaldı problemsiz. Ama problem yaşatan bir program gördüğüm kadarıyla port derdi olan falan çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 25m raid, AV gibi kalabalık yerlerde sorun çıkarıyor mu bu programlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 lowerpingi baya oneriyor millette bu perma ban olayı gozumu korkutuyor acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 YF'de belli sınırlar var, ona göre satılıyor paketler. Diğerleri fix fiyatlı. Benim kullandığım program sorun çıkartmıyor 25m'de. Tüm content'i oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Günün sorusu, hangisi daha ucuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Wtfast kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Tabi benim ip... seçeneği hep işaretliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bende WTFast kullanıyorum gayet memnunum sadece bir seferinde char suspent yedi. Mailimi açtım baktım şifre reset diyordu oda muhtemelen kendi ipim ile bağlananı bir keresinde kapatmış olabilirim. Onun dışında henüz başka bir sorun yaşamadım. Ama proxy kullanmak istiyo iseniz bence authenticator almanınızı öneririm. Ne olur ne olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 wtfast kullanmaya başlayalı 2-3 gün oldu.Çok memnunum fakat bugün efsunun söylediği gibi hesap suspent olmuş maila girdim baktım şifrenizi resetleyin diyordu resetledim düzeldi umarım olmaz bi daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Gerçi olay yurt dışına çıkan varsa bilir o zaman da olabiliyor adamlar başka bir yerin ipsi ile bağlandığını görürnce suspend atıp şifreyi değiştiriyolar güvenlik olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 wtfast aldım ben de dün. kendi ip'mle bağlan dedim bişey olmadı şimdilik. pingim de hep 200 lerdeydi şuan 75 falan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar