reddiye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=419406421461&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 uh saçları çok güzel oldu yıkayınca ? ciddi ciddi reklam mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Wait! What? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 o kadar absürd diil aslında ya. kondom reklamlarında da penis görmüyoruz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 TheRiverBelow said: o kadar absürd diil aslında ya. kondom reklamlarında da penis görmüyoruz mesela? /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kızın panpasının niye baş açık onu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 çünkü o saçlarını bahsi geçen şampuanla yıkamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bitlenmeye karşı olmalı sloganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 TheRiverBelow said: o kadar absürd diil aslında ya. kondom reklamlarında da penis görmüyoruz mesela? kondomu penisini güzel göstersin diye mi takıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mokoko said: TheRiverBelow said: o kadar absürd diil aslında ya. kondom reklamlarında da penis görmüyoruz mesela? /thread kondomları pipini güzel yapmak için mi takıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 denmiş tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kondom nereye takiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 vurmayın adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 peki son karede ne diyor kızla oğlan birbirine??? k-göremedim seni yoktun birkaç gün ortalarda....sandalyen hep boştu hep boştu. e-şeydeydim....aa tamam itiraf ediyorum,şampuanın kokusunu aldım bayıldım,aynısından bulmak için de tüm marketlere gidip tek tek koklamam gerekti...biraz zaman aldı ama....sonunda buldum....(saçların parlamasından da çocuktan bir şampuan değişikliği olduğunu farkediyoruz) gülüşürler... :).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahenkle dans ediyor saçların dedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 peki çocuk ne dedi onun üzerine?:::::::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 saçlarını mı kestirdin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 (:D Myshkin said: saçlarını mı kestirdin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 zeper said: peki çocuk ne dedi onun üzerine?:::::::) yok işte çocuk bunu kıza dedi çocuk da mantar yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tık tık değil olmaz ı ıhh...senaristlikte sınıfta kaldın bence:).Bir kere kız o sandalyeye bakıp bakıp iç çekiyor ise yönetmen onu oraya bir amaçla koymuş demektir:)...benim yazdığım senaryoda pek akla mantığa uygun değilse de sevgili hocam ardeth senin ki hiç olmadı,daha yaratıcı bişi bekliyordum..:D Ardeth said: zeper said: peki çocuk ne dedi onun üzerine?:::::::) yok işte çocuk bunu kıza dedi çocuk da mantar yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 alıntı yapıcak okadar çok post varki karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kız aslında o sandalyeye bakıp iç çekmiyor zaten dedim ya çocuk mantar yemiş o hayal ediyor. olay eğer gerçek dünya koşullarında gelişiyor olsa o kağıtlar yere düştüğünde çocuk almak için hamle yaptığında kızın evlenmeden olmaz demesi gerekirdi. reklamın devamı da var, yine mantar yemiş çocuğun gözünde ama +18 olduğu için kesmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar