Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şaka gibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harbiden şaka gibi ya,pc kasmasından o kadar çok maç verdim ki,herşey low da,yine de laglı gibi oynuyorum.hadi onu geçtim mothership çıkarttığım zaman laptop adeta can çekişiyor,takılıyor falan.geçen maçta 200 vs 200 populasyon çarpışıcaz.olay başlarken pc dondu kaldı.görev yöneticisi falan da açılmıyor ssdfkj res attım pc ye geldim baktım maça,150 bin puana 90 bin öndeyim.ama yenilmişim maçtan çıktığım için.herşeyi geçtim.basemde 15-16 işçiyle mineral toplarken kasıyor.ulan zaten görüntü kalitesi en düşükte.ateride oynar gibi oynuyorum.hiç bir gerçekçiliği yok zaten.var mı baska düsürebilecegim ayarlar takılmaması için ?
Mesaj tarihi:
yav ne biliyim masaüstü pc bozuldu yine ramlar falan ötüp duruyor açılırken,laptopa yükledim oyunu.burda da feci kasıyor.ayrıca o stream falan izlerken özeniyorum lan,ben o kalitede oynayamıyorum ya.yeni pc almak şart yani battle nette 32-55 falan oldm artk gerçi de
Mesaj tarihi:
artstvol said:

yav ne biliyim masaüstü pc bozuldu yine ramlar falan ötüp duruyor açılırken,laptopa yükledim oyunu.burda da feci kasıyor.ayrıca o stream falan izlerken özeniyorum lan,ben o kalitede oynayamıyorum ya.yeni pc almak şart yani battle nette 32-55 falan oldm artk gerçi de

ram ötmez diye biliyorum. bir de laptop'ın donanimi kötüdür donar, fps düşer doğaldır.
Mesaj tarihi:
bağlantı sorunun da olabilir. scII bağlantı sorunlarına fazla hassas bir oyun. modemi pingle öncelikle, sonra google'ı pingle paket kaybı var mı onu kontrol et.

cihazın özelliklerini de yaz. sanırım referans alınabilecek en düşük dizüstü konfigürasyonu bende; ama düşük ayarlarda hiç bir sıkıntı olmadan oynayabiliyorum. 1,83 centrino duo, 1024 ram, 256 mb 7400go ekran kartı. en kalabalık combatlarda bile 30 fps en düşük.
Mesaj tarihi:
artstvol said:

hadi onu geçtim mothership çıkarttığım zaman laptop adeta can çekişiyor,takılıyor falan.

artstvol said:

mothership çıkarttığım zaman laptop adeta can çekişiyor

artstvol said:

laptop adeta can çekişiyor

artstvol said:

laptop

this
Mesaj tarihi:
Ben de laptoptan oynuyorum, herşey highda, bazı şeyler ultrada hatta, çatır çatır.

Laptop'ların olayı ısı kontrolü eğer donanım yeterliyse. Ben bir thermaltake soğutucu aldım altına, oda bile soğuyor laptopu geçtim.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

MB tek tip ötmez. bir sürü ötme şekli var. 3 kısa 1 uzun, 2 kısa 1 uzun gibi...

hepsinin farklı anlamları var.

Beep codes

e ben ne demişim.

Aluriel said:

aslında öten ram değil mb ama ram bozuk olunca hata verip açılmayabiliyor işte.

sen ram ötmez demişsin ben de dolaylı yoldan öter demişim. yoksa ben de biliyorum nelerin sebep olabileceğini.
Mesaj tarihi:
bu arada hiçbir şekilde acılmayan pc yi yapmayı başardım arkadaşlar.kasa eski olduğu için ekran kartı ve creative ses kartı bitişik duruyordu,başka takılacak yerleri olmadığı için.ve ekran kartı fazla ısınmadan gitti heralde yani.fan yetmiyordu zaten,o halde hiç yetmemiş anladığım kadarıyla.herşeyi denedim en son ekran kartını çıkarttım on board kullanarak açtım açıldı.sorun ramlerde değilmiş.bu arada ses kartını da çıkarttım yani,ses kasmaya gerek duyulacak cs veya cod oynamıyorum artık.sc için de gerek yok ses kartına sanırm

D.N : şimdi diyebilirsiniz,''eh be gerizekalı,başka ses kartı girişi yoksa niye illaki taktın.'' veya ''pc bilgisinden bi habersin'' falan diye.ne diyeyim haklısınız sldfjfdfs
  • Yeni Oluştur...