Turti_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dün yeni patchi yükledim bi güzel oynadım orgrimmara falan şaşırdım. Sora bir işim çıktı kapattım wowu, kapatmaz olaydım tekrar girmeye çalıştığımda Streaming initializing Error alıyorum hemen ardından wowerror geliyor "Failed to open archive Data/wow-update-13164.MPQ. Missing or corrupted data." hatası var diyor. 3 kere repair 5 kere restart yaptım modeme banamısın demiyor. Yardım plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 error 134 filan yaziyor mu ? Once direk butun wow klasorunu C:/program files/world of warcraft ise. Direk C:/World of Warcraft diye yapıstır.Girmeyi dene.Olmazsa asagıdakileri yapmayı dene.Gene olmazsa.Reinstall yolu gozukcek sanırım. Antivirusu kapat windows defender veya firewall namına nevarsa windows firewall dahil kapat.Dns degistir. Makineye restart at. Yukarıda saydıklarımın hepsi kapalı olsun. Direk WOW.exe yi calıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Yaptım dediklerini ama yine aynı hatayı almaya devam ettim. Ben de sildim tüm wow klasörünü baştan dl yapmaya başladım. İlk setup bitince bi bakayım dedim, yine aynı hatayı veriyor. Tam olarak "ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition Program: D:OyunlarWorld of WarcraftWoW.exe Failed to open archive Data/wow-update-13164.MPQ. Missing or corrupted data. Unable to recover using data from the network. Please check your Internet connection and try again." hatasını alıyorum:( Durup dururken neden böyle oldu anlam veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1115861734?page=1 Hepsini okumadım fakat bazıları quo-vadisin önermelerini sunmuş kmi farklı kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 reinstall yaptıktan sonra anti-virusü kapattım sorun yaratmadan girebiliyorum artık... teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar