Fefe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Merhabalar; Umarim yardımcı olabilirsiniz,nette araştırma yaparak biraz bilgi edindim ama şu makroyu bana nasıl yapacağımı anlatabilirseniz sevinirim ; Bana saldıran kişiyi otomatik seçip, ona slow + arcane blast yapmak için bir macro nasıl yazabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 öle bişi yapamazın bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Himss yapabilsem iyi olurdu. Birde bazı macro komutları var, hazır macrolarda görüyorum, ama hepsini bulabileceğim bir guide var mı yani macro sözlüğü gibi... Örnek: 2 büyü arasına cooldown koymak istiyorum ama kodunu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 PvP için düşünüyorsan eğer bunu Melee dalıyorsa ztn dibindeyse ilk atıcağın combinasyon slow+ab olmaz he ranged için diyorsan onda da ztn slowda Gcd olduğundan slow aıp üstüne ab atarsın ve bir target seçili değilse zaten otamatik olarak onu target a alır oyun. Sölediğin şeyi yapmanın bir anlamı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.wowwiki.com/Useful_macros_for_mages buraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 işci bas block olma, expand ederken bina at. cillop gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yazdığım macroyu örnek olarak kullanacaktım. Melee ise frostnova,blink + nuke büyüsü... Yani türlü türlü kombinasyonlar olabilir ama yazma dilini tam kavrayabilsem... Bir mage olan arkadaş makro kullanıyorsa, yardımcı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sen macro olayını tam anlamamışsın. tek tuşa basayım karakter kendi takılsın olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Barnacle, ben tek tuşa basim tüm Dünya patlasın istiyorum, oluyor mu böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 GCD'li spell'leri öyle macrolayamazsın. Çalışmaz. Yani bir tuşa basayım önce slow atsın sonra arcane blast atsın falan, yok öyle bir dünya. www.arenajunkies.com buradaki macrolara bak, pvpde kullanılanların hepsi var gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Fefe said: Barnacle, ben tek tuşa basim tüm Dünya patlasın istiyorum, oluyor mu böyle... alt+f4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 2 tuş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bence sen beni anlamamışsın, yardım isteyen insan zaten bazı şeyleri anlamamıştır... Sen 2. soruyuda anlamadın, 2 tuş cevabı verdin... Aslında sorular kolaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 deadwoll said: GCD'li spell'leri öyle macrolayamazsın. Çalışmaz. Yani bir tuşa basayım önce slow atsın sonra arcane blast atsın falan, yok öyle bir dünya. www.arenajunkies.com buradaki macrolara bak, pvpde kullanılanların hepsi var gibi bir şey. Saol Deadwoll, makrolarla oynayarak istediğime yaklaşabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ne kafası bu be xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar