BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya beyler yardım edin lütfen iyi bir online oyun ariyorum.(Anarchy online , daoc vs denedim) şöyle Mu online gibi bişi ama daha çok etkinlik olan bir online oyun biliyormusunuz.(uo demeyin lütfen yıllarım uo da geçti )[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 e oyun kalmamış:D lineage 2 dene coh dene swg dene[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 swg sarmadı lineage2 yide orjinal cdsini almak istiyorum alamadım daha :) başka oyun varm ı[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 City of Heroes?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 denemedim ama teknoloji olan online oyunlardan pek hoşlanmıyorum ama denemeye değer mi ?[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 daoc oyna o zaman[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 daoc oynadım demiş..yoksa ben de daoc dicektim..fakat daocan kolay kolay sıkılamassın abi nasıl sıkıldın:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oyun arıyorsan kendine mmorpg.com üzerine kaynak tanımıyorum. Şu anda en yüksek puan eve-online'da..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bence www.onrpg.com a bak bi deli gibi arşiv var free online dan tut bütün kore oyunlarına kadar falan herşey orda var piskopat arşiv budur :) eh şimdi neden 40 50 ye yakın mmo oynadığımı anlamışsınızdır :-P[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mmorpglerin 1 sini oynadiysan hepsini oynamis sayilirsin . sarmiyorsa hic kasma . beni de sarmiyor . 1v1 tarzi oyunlara don .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 netten fps oyna acayip sarıo mesela ut serisi olabilir hatta ut de kapışabiliriz senle :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet erutan ne oynuyoruz saber larımı konuşturcaz silahlarımı söyle elimde yoksa gidip cd alam :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 vallaha ben silahları konuşturmaktan yanayım :) unreal tournament normal lazım :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 en son çıkanı 2004 filanmı :P ut serisi elimde ama oynamayı severim ;) bi koşu alıp gelem ha ne alcaktım sdasd[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kasımı bekle matrix oynayacaz :D[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar