ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 arkada temiz temiz xp açmak varken 2 dir fantazi yapıyor tos. bedavadan 2 xp kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 eet öyle gözüküyor mana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bu naama bir eslde white'raya yenilip protossa laf eden bir çocuk. O yüzden saygım 0 dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mana'nın omuzunu sıvazlayıp duran gitti naama'yı kucakladı dönek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 BaaL said: ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d sana mı sorucaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ahmedinejad said: arkada temiz temiz xp açmak varken 2 dir fantazi yapıyor tos. bedavadan 2 xp kaybetti arkadakinde clif oldugundan drop + bansheeye yalan oluo ama colos'a inanmaması beni üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kaede said: BaaL said: ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d sana mı sorucaz ? aynen sanamı sorucaz ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sor mu dedik? manyak maç diyenler mal dır mı dedik ? ne kadar çok seviyosunuz lan insanlara laf sokmayı. ne gerek var ortam germeye, ben begenmemişim ben de sorun var demek ki, bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 l0ll said: Kaede said: BaaL said: ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d sana mı sorucaz ? aynen sanamı sorucaz ergen sen bana soracaksın evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 BaaL said: Oymanq said: Mana'nın toplar yerlere kadar sallanıyor okadar sağlam bir oyuncu. şahsen en çok buna şaşırdım, daha 1 ay önce replaylerini izleyip "yok bu herif bu kadar iyi değil ya" diyodum. ki duruyor bende replayleri , saçma sapan oyunları vardı. ama bugün harbiden çok iyi oynuyor bence hala çok üst düzey bir oyuncu değil.ilk 2 oyunu izlediysen,bariz şekilde Naama'nın oyunculuğu çok daha iyi. Ondan sonraki 2 oyunda gerek Naama'nın ilk başta alabileceği halde oyunu uzatması,daha sonra gereksiz zorlamaları,Mana'nın biraz daha şanslı olmasıyla 2 mapi Mana aldı. Heh ama 3.maçta baya güzel oynadı Mana hakkını verelim o kadar.Ama tüm maçlarda o kadar güzel oynayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 BaaL said: l0ll said: Kaede said: BaaL said: ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d sana mı sorucaz ? aynen sanamı sorucaz ergen sen bana soracaksın evladım. oğluma sorarak iş yapmıyorm oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 seyirciler arasında bitane sarısın var onun hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 eheheh. troll diyecem trollde değil, ne desem boş sana kaşarlanmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Memphis said: seyirciler arasında bitane sarısın var onun hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim? baalın annesi tanımadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ilkokullu detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 of pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 BaaL said: Memphis said: BaaL said: baydı artık başta iyiydi de. 2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda hacı sen hala macı ladder macı gibi düsünüosun dreamhack final macı hatırlatıym 500 kisi onunde oynuolar binlerce insan izlio, kameralar ısıklar GSL de 10 katı durumda dediklerin ,top8 ödülü buranın ödülüne yakın hiç çeyrek finalde böyle maç görmüyoruz ama. ki zaten oyun kötü demedim bkz:yukarısı, sürekli uzatmaları ikisinin de advance etmeye korkması 2 marine görünce 2 templar görünce hemen 3.5 3.5 atarak kaçmaları bayıyo bi yerden sonra. ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d abi gsl dekiler biraz daha alısık bunlar daha çok toy görmedinmi bebeyi ilk defa kupa almıdını belli edip kırdı kupayı sallayarak dsfgsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Memphis said: seyirciler arasında bitane sarısın var onun hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim? şu mu? yirim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hahaaha kız da idare eder gibi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 off sahnedeki aksiyon çok gerzekçe ya, elemanla hatunu özenle seçmişler heralde. sıs lan ezik diyerek ensesine vurmak istedim elemanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 en çok bana soracaksınız. game 3 4 süferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 of abi boşuna demiyolar, dünya kadar malın olacağına sapsarı saçın olsun diye. sarışını çıkarttılar sahneye direkt, hediye verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar