Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamhack

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

Oymanq said:

Mana'nın toplar yerlere kadar sallanıyor okadar sağlam bir oyuncu.

şahsen en çok buna şaşırdım, daha 1 ay önce replaylerini izleyip "yok bu herif bu kadar iyi değil ya" diyodum. ki duruyor bende replayleri , saçma sapan oyunları vardı.
ama bugün harbiden çok iyi oynuyor

bence hala çok üst düzey bir oyuncu değil.ilk 2 oyunu izlediysen,bariz şekilde Naama'nın oyunculuğu çok daha iyi.
Ondan sonraki 2 oyunda gerek Naama'nın ilk başta alabileceği halde oyunu uzatması,daha sonra gereksiz zorlamaları,Mana'nın biraz daha şanslı olmasıyla 2 mapi Mana aldı.

Heh ama 3.maçta baya güzel oynadı Mana hakkını verelim o kadar.Ama tüm maçlarda o kadar güzel oynayamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

Memphis said:

BaaL said:

baydı artık başta iyiydi de.
2 bina yık kaç, 2 storm at kaç. bu ne lan çocuk musunuz, ikisi de paraya odaklanmış durumda nolur nolmaz combatta kaybedersem GG korkusunda

hacı sen hala macı ladder macı gibi düsünüosun
dreamhack final macı hatırlatıym 500 kisi onunde oynuolar binlerce insan izlio, kameralar ısıklar

GSL de 10 katı durumda dediklerin ,top8 ödülü buranın ödülüne yakın hiç çeyrek finalde böyle maç görmüyoruz ama.
ki zaten oyun kötü demedim bkz:yukarısı, sürekli uzatmaları ikisinin de advance etmeye korkması 2 marine görünce 2 templar görünce hemen 3.5 3.5 atarak kaçmaları bayıyo bi yerden sonra.
ama neyse OO MANYAK MAÇ diyenler de var :d

abi gsl dekiler biraz daha alısık
bunlar daha çok toy
görmedinmi bebeyi ilk defa kupa almıdını belli edip kırdı kupayı sallayarak dsfgsdfgs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...