Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.teamliquid.net/staff/disciple/DH/pageban_copy.jpg bannerı da koydum oh Dreamhack steelseries başlıyo isveçte.Semi invitation yapiliyor.price pool da iyi 1st - $14,371 + Hardware,2nd - $4,308 + Hardware,3rd - $1,437 + Hardware.tsi 4te başlıyor galiba. stream:http://live.dreamhack.se/ Group A Duckload.White-Ra (P) SK MaDFroG (Z) ThorZaIN (T) elfi (P) Group B mTw DIMAGA (Z) fnatic Lucifron (T) ActionJesus NTT (T) Group C Dignitas Sjow (T) Mouz MorroW (Z/T) ServaNT (T) BYOC-qualifier #2 Winner Group D aTn Socke (P) Mouz Naama (T) BYOC-qualifier #8 Winner BYOC-qualifier #6 Winner Group E Fnatic Fenix (T) mTw DeMusliM (T) Adelscott (P) BYOC-qualifier #5 Winner Group F oGsInCa (P) TLAF-Liquid Tyler(aka Nony) (P) srs DaBoO (Z) BYOC-qualifier #4 Winner Group G TLAF-Liquid TheLittleOne (T/Z) LaLuSh (Z) SkruF (Z) BYOC-qualifier #3 Winner Group H TLAF-Liquid HuK (P) RAGE Tarson (T) BYOC-qualifier #1 Winner BYOC-qualifier #7 Winner Casters: Day9 & Apollo Dimaga vizesinde problem çıktıgından katılamıyormuş.ogsTop gelebilirmiş bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 TLO alsın istiyorum, çok iyi oyun stili ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sjow alır anket yetersiz ayrıca kim TLO ya oy veriyor ? zerg oldu olalı çok vasat bir adam oldu tlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gönlümden TLO geçiyor ama zor TLO dedim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abimiz alır ya, bu arada bence tlo2un zergü terranından daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 demuslim alır gibi gelio nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nony'in oy almamasına üzüldüm ben yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 terran daha iyiydi. ilginc seyler yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Cuce said: nony'in oy almamasına üzüldüm ben yalnız o benden önceydi herhalde. nony katıldığı her turnuvanın favorisidir benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 inca büker gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 evet dreamhack'ten yöserel bir acılış seromonisi izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nerden izliyoruz ? girdim siteye saat var 24 saat sayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 az sorna geleneksel kıyafetleriyle teknovikign sahneye cıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aynen bende de 24 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bi yardımcı olun yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://live.dreamhack.se/channel/official/02_MainStage/embedded.htm şurda var bişiler de başlamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dreamhack kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hmmm justin tv olduğu için problem oluyor snaırım hay ben bu yasakların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 irc.quakenet.net #paticik te toplanalım hadi maçlar sırasında chat yaparız canlı canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 meet the mouse sports cs female team diyo da gösterdiği kadınlar razer mankeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tunca said: irc.quakenet.net #paticik te toplanalım hadi maçlar sırasında chat yaparız canlı canlı ben girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Starcraft maçları Day9'ın kanalından yayınlanacak: http://live.dreamhack.se/channel/official/50_Day9/embedded.htm O da birkaç saat için de başlayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 cumartesi vizem var ya of sürekli bi şeyler çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar