xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Geçen sene Slovenya'dan aldığım kayaklar ve botları var. Kayakları ikinci el pazarından baya uygun fiyata almıştım. İkinci el ve uygun fiyatlı bulmaya çalışırken pek kendime uygun olmayan bir şey almışım, sonradan fark ettim. Kaymayı da orada öğrenmiştim zaten. Aldığım kayaklar Orta/ileri seviye ve benim için biraz uzunca, o yüzden kontrolünde zorlanıyorum ve istediğimden fazla hızlı gidiyor. Bu yüzden bunları satmayı ve belki kendime yenisini almak istiyorum. Ama kayak nasıl satılır hiç bir fikrim yok. Hangi özelliklerinden bahsetmek gerekir, piyasası nasıldır vs. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi bana ulaşırsa sevinirim. özetle: ikinci el kayak satarken nelerinden bahsedilir? piyasası nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 www.kartutkusu.com www.skiciyiz.biz bu iki siteye gir, ozellikle ikincisine... ilanlar goruceksin ona gore ver ilanini.. marka, model ve boy soylemen yeterli, temizlik durumu da tabi. botlarda da marka model ve sertlik derecesi onemli. ha bide kayaginin turu de lazim, freeski mi all mountain mi vs.. uzun kayak kamikazeye cevirir adami :D ii yaparsin satarak.. baskalarinin canini da yakma hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 skiciyiz.biz alanadını alan arkadası tebrik etmek istiyorum. benim bildigim de kayakturkiye.com var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 LuNiZ said: www.kartutkusu.com www.skiciyiz.biz bu iki siteye gir, ozellikle ikincisine... ilanlar goruceksin ona gore ver ilanini.. marka, model ve boy soylemen yeterli, temizlik durumu da tabi. botlarda da marka model ve sertlik derecesi onemli. ha bide kayaginin turu de lazim, freeski mi all mountain mi vs.. uzun kayak kamikazeye cevirir adami :D ii yaparsin satarak.. baskalarinin canini da yakma hocam :D 3. günümde o kayakla kırmızı line'a sokmuşlardı beni, başta bi iki manevra yaptım, sonrasını saldım gitti. pist baya heycan yaşamıştı galiba o gün, benim de aklımdan tek geçenler birine çarpsam saplanır mı yoksa yan dönüp yandan çarpabilirmiyim o sırada diye düşünüyodum peki kayağın freeski mi, all mountain mi olduğunu nereden anlarım? fotoğraflarını falan çekiyim de koyarım buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kayağın modeli yazıodur arka tarafında veya bağlamaların orda. model numarasından anlaşılır ne olup olmadığı. boyundan biraz kısa kayak alman daha ii. hem daha yavaş olur hem de dönüşlerini kolaylaştırır. ama çok kısa almamak lazım. ben 1.80'im 1.70 idi snrm kayaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Kayağı almadan önce kiralayıp kayıyordum 160-165 falan ile o zaman gayet iyi oluyordu. Benim de boyum 180 ama kilom 53-55 arası gidip geldiğinden 170 kayaklar uzun geliyor. Sonra daha ucuza gelsin, diye ikinci el kayak alıyım dedim bunu bulabildim en uygun.. Bu kış kayma fırsatım olur mu bilmiyorum, eğer olursa yeni bir şeyler alırım belki veya kiralarım kaycağımda. Geçen kış Ocak ortasından Şubat sonuna kadar her salı-prş sabah 8'de gidiyordum, kiralayınca pahalıya geliyordu.. Peki bağlamaların ne olduğunu, özelliklerini falan belirtmem gerekir mi? Bunlar kayaktan bağımsız şeyler de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bağlamalar da çeşitli olabilir tabi tam bilmiyorum ama detaylarını yine. kaliteli şeylerse yazmakta fayda var sanırım. diğer ilanlardan anlarsın ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 xaty said: Benim de boyum 180 ama kilom 53-55 arası gidip geldiğinden ? nası yaa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar