RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Horace abim hiç konuşmadık ama çok tatlı bir insana benziyor bi tanışmak isterim 2 şişman kafa oluruk :) Horace abi sesime gel Tanışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hem Abi hem tatlı aynı cumlede kullanılmaz:-P delikanlı adama benziyo abim falan de ehuh[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yokh yokh yanlış anlamaz inşallah tanışmak konuşmak bir buluşmada görüşmek nasip olur Aaa şarkı sözü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: RedallHoor, 21 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Dün o ilk resim ilk jack danielsimi içtikten sonra 2. resim ise içtikten sonra bayağı sonra kafa güzel gittim gidiyodum yani Kavel de tahtaya vur.[signature][hline]Tragedy [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Ağustos 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 aman sakin çok heycanlanmaya başladık[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bundan sonra buluşmalara gitmeden önce kimlerin geldiğini daha iyi araştıracağım.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Buluşmaya gitmek nasip olmadı tanışalım görüşelim bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oturuoruz müzik dinlioruz sesini sonuna kdr açıp... dans edioruz avaz avaz baırıoz ve internet tv[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bulusma olaylari hep fos cikior gibime geliyor walla bn okul acılana kadar bosum heryer gelirim.=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Öhö öhö lütfen buraya bayan arkadaşlarımızda takılıyor böyle cevaplar !?!?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 buluşma olayları fos çıkmöyıor,gelirsen eğlenirsin,ama söle bişi var,insanlar utanıo skılıo buluşmalarda hep aynı insaar,abi ara baya buluşma atğı ldu 1 ayda 3 kere fln buluştk ama hep aynı adamalr,artık pati buluşma dan çıktı cünükü kenk olduk ehe,son buluşmada karpuz ve demon of hell geldide deişik surat gördük,bayada eğlendik.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 geceleri muzıgı acarak uyuyorus yada ark.ları cagırıp hıc uymuyorus.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ehu. aman evlerden uzak.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 1 aydır yalnızım evde bişey yapmıyom :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Şşşş. Aman nazar değmesin :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 fala ben evde yalnız kaldıgım neyaparıımmmm...müzik dinlerim.hoperlörleri sonuna kadar açık tutup müzik dinlerim.ve her evde yalnız kalışımda karşı apartmandakiler gürültüden balkonlarından içeri kaçarlar yuhahaha ehüe.ki zaten gelende sefgilim beni pek yalnız bırakmak bu konuda çok şanslıyım saolsun.[signature][hline]darkness_dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ki genelde sefgilim beni evde pek yalnız bırakmaz bu konuda çok sanslıyım yazıyodu sonbölümde.ehüe birazcıcık son kısmını dikkatsiz yazmıısım.[signature][hline]darkness_dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 madem evde yalnız kalmaktan sıkılıyorsun ozaman ne evde oturuyosunki yalnız.çık dışarı sürt gez toz yani.[signature][hline]darkness_dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paranoid vakka mı yoksa benmi hülya gördüm[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evde tek başıma kaldıgımda Alttaki komşuya bagıra bagıra kufur edıyorum[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yaw vallahi dışarı çıkayım diyorumda çok sıcak bide toplu bi yapıp oldugu için ter basıyor kal geliyor :P bi yere gidemiyorum.. İyi ki Paticik var Bir buluşma olursa herkeze söylüyorum özel mesajlarınızı beklerim haberim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Valla ben içerim . Taxime arkadaşlarla içmeye gideriz evde yanlız kalmam yani. Hadi birşey oldu arkadaşlarım yok evde ne kadar içki varsa içerim özellikle miller birayı çok severim... Manyak içiciyim,alkolüm sek bira içerim [Bu mesaj Boojack tarafından 22 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 İçkide yanlız bir yere kadar kaç saat içicem hacı :) ben fazla içemiyorum :) Hem tek başına iken ii gitmiyor[signature][hline]PvP Yapmak bir kediyi sevmek gibidir eğer elinizi yanlış yere götürürseniz kapılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O zaman sende çok iç kafayı bul bölece gayipten insanlar görürsün !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Zuha Bak Güldürdün vallahi[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar