Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde tek başınıza kalınca ne yapıyorsunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hem Abi hem tatlı aynı cumlede kullanılmaz:-P delikanlı adama benziyo abim falan de ehuh[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 21 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
Dün o ilk resim ilk jack danielsimi içtikten sonra 2. resim ise içtikten sonra bayağı sonra kafa güzel gittim gidiyodum yani

Kavel de tahtaya vur.[signature][hline]Tragedy

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Ağustos 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aman sakin çok heycanlanmaya başladık[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
oturuoruz müzik dinlioruz sesini sonuna kdr açıp...
dans edioruz avaz avaz baırıoz ve internet tv[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
bulusma olaylari hep fos cikior gibime geliyor walla bn okul acılana kadar bosum heryer gelirim.=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
buluşma olayları fos çıkmöyıor,gelirsen eğlenirsin,ama söle bişi var,insanlar utanıo skılıo buluşmalarda hep aynı insaar,abi ara baya buluşma atğı ldu 1 ayda 3 kere fln buluştk ama hep aynı adamalr,artık pati buluşma dan çıktı cünükü kenk olduk ehe,son buluşmada karpuz ve demon of hell geldide deişik surat gördük,bayada eğlendik.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
geceleri muzıgı acarak uyuyorus yada ark.ları cagırıp hıc uymuyorus.[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
Şşşş. Aman nazar değmesin :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Mesaj tarihi:
fala ben evde yalnız kaldıgım neyaparıımmmm...müzik dinlerim.hoperlörleri sonuna kadar açık tutup müzik dinlerim.ve her evde yalnız kalışımda karşı apartmandakiler gürültüden balkonlarından içeri kaçarlar yuhahaha ehüe.ki zaten gelende sefgilim beni pek yalnız bırakmak bu konuda çok şanslıyım saolsun.[signature][hline]darkness_dream
Mesaj tarihi:
Paranoid vakka mı yoksa benmi hülya gördüm[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Mesaj tarihi:
Yaw vallahi dışarı çıkayım diyorumda çok sıcak bide toplu bi yapıp oldugu için ter basıyor kal geliyor :P bi yere gidemiyorum..

İyi ki Paticik var Bir buluşma olursa herkeze söylüyorum özel mesajlarınızı beklerim haberim olsun :)
Mesaj tarihi:
Valla ben içerim . Taxime arkadaşlarla içmeye gideriz evde yanlız kalmam yani. Hadi birşey oldu arkadaşlarım yok evde ne kadar içki varsa içerim
özellikle miller birayı çok severim...
Manyak içiciyim,alkolüm sek bira içerim

[Bu mesaj Boojack tarafından 22 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İçkide yanlız bir yere kadar kaç saat içicem hacı :) ben fazla içemiyorum :) Hem tek başına iken ii gitmiyor[signature][hline]PvP Yapmak bir kediyi sevmek gibidir eğer elinizi yanlış yere götürürseniz kapılırsınız
  • Yeni Oluştur...