Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde tek başınıza kalınca ne yapıyorsunuz

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
RedallHoor, 21 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
Dün o ilk resim ilk jack danielsimi içtikten sonra 2. resim ise içtikten sonra bayağı sonra kafa güzel gittim gidiyodum yani

Kavel de tahtaya vur.[signature][hline]Tragedy

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Ağustos 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

buluşma olayları fos çıkmöyıor,gelirsen eğlenirsin,ama söle bişi var,insanlar utanıo skılıo buluşmalarda hep aynı insaar,abi ara baya buluşma atğı ldu 1 ayda 3 kere fln buluştk ama hep aynı adamalr,artık pati buluşma dan çıktı cünükü kenk olduk ehe,son buluşmada karpuz ve demon of hell geldide deişik surat gördük,bayada eğlendik.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Sosyal ağlarda paylaş

fala ben evde yalnız kaldıgım neyaparıımmmm...müzik dinlerim.hoperlörleri sonuna kadar açık tutup müzik dinlerim.ve her evde yalnız kalışımda karşı apartmandakiler gürültüden balkonlarından içeri kaçarlar yuhahaha ehüe.ki zaten gelende sefgilim beni pek yalnız bırakmak bu konuda çok şanslıyım saolsun.[signature][hline]darkness_dream
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben içerim . Taxime arkadaşlarla içmeye gideriz evde yanlız kalmam yani. Hadi birşey oldu arkadaşlarım yok evde ne kadar içki varsa içerim
özellikle miller birayı çok severim...
Manyak içiciyim,alkolüm sek bira içerim

[Bu mesaj Boojack tarafından 22 Ağustos 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...