GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 1.5 senedir veya daha fazladır ayda bir internetten avira antivir premium lisansını kampanya olayıyla ücretsiz alarak gayet güzel kullandım bu programı, şimdi bu kampanya hedesi bitmiş. Araştırdım biraz çalışan bir kampanya linki bulamadım. Haliyle virus programı kendini güncellemiyor artık lisans bittiği için. Şimdi avira antivir premiumdan oldukça memnundum, ücretsiz versiyonuna geçsem yine aynı memnuniyet ve güvenirlik devam eder mi? Veya bu şekilde devam eden kampanya linki bilen var mı ? Bahsettiğim kampanya lisansları şu şekilde oluyordu : http://www.techsnack.net/free-6-months-avira-antivir-personaledition-premium-license Ama artık aktif değiller. Bu şekilde epey uzun süre kullandım programı ayda bir kere uzatarak. nod32, kaspersky kullandıktan sonra avira antivir premiumdan aşırı derecede memnundum, olmadı artık lisanslı falan alacağım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yaklaşık 1 yıl kadar önce ben de öyle kullanıyordum. 1 yıldan beri free olarak kullanıyorum. bi updateten sonra reklam çıkıyor o da ok diyince kapanıyor zaten. bu aralar biraz sık format attım ama ikisi arasında öyle aşırı bir farkın olmadığını düşünüyorum. hatta kendini biraz bilen insan için free daha rahat bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 PhysX said: yaklaşık 1 yıl kadar önce ben de öyle kullanıyordum. 1 yıldan beri free olarak kullanıyorum. bi updateten sonra reklam çıkıyor o da ok diyince kapanıyor zaten. o çıkan pop-up da aslında regedit'ten düzenleyip falan iptal edilebiliyor, çıkması o kadar rahatsız ediyorsa. onun dışında antivir çok uzun süredir favorim, free ve premium olarak kullandım. bence tek gözle görülür fark mail cart curt koruması. local/web için free de oldukça hafif ve mükemmel şekilde iş çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Premium versiyon browser uzerinden gelen bazi sacma seylerde de uyari veriyor mesela, free de var mi bu olay ? Yani sadece bir sayfayi acarken bile malware hede hatasindan girmememi sagliyor premium. Bende herhalde free versiyonuna donecegim, bu kampanya olaylarinin bitmesi kotu olmus ama iyi kotu kullaniyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 free de webguard yok. tarayıcına karışmıyor hiçbir şekilde antivir :) security suite kullanıyordum ben çok önce. sırayla freeye kadar indim. sadece cafcaflı şekilde benim firewallum şuyum buyum var diyemiyorum. onun haricinde sorun yok. hatta şimdi freede update yaptım o reklam da çıkmadı. 10 da yok bile olabilir o reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bende Security Suite kullanıyorum bayadır. İmkan varsa alın lisansı fiyatı abartı değil bence. Alamıyorsanız free + comodo firewall yeterli. Spybot Search&Destroyda tatlısı olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 20-30dolar verin adam gibi kullanın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kasperskye 40$ mi ne veriyorum sanirim 3 makine 1 yil. bedava lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar